11 razloga zašto morate voleti Viktoriju Bekam - COCOMINT

Viktorija Bekam je svima poznata kao žena slavnog fudbalera Dejvida Bekama. Međutim, kad zavirite u njen život, neće vam biti jasno kako sve postiže!

https://www.instagram.com/p/BeEWUybFYRp/?taken-by=victoriabeckham

Naime, Viktorija i David imaju četvoro dece – Bruklin, Harper, Romeo Džejms i Kruz. Viktorija je pored uloge majke, izgradila i modnu imperiju – na čelu je modne kuće koja nosi njeno ime i koja pravi odeću koju žene obožavaju da nose! Omiljena je u modnom svetu, njen tim je obožava kao šefa, kažu da je duhovita, spremna da im spremi i doručak, opegla stvari pred reviju i da budu odličan lider!

Na Instagramu vrlo rado pokazuje ljubav i podršku svojoj deci i mužu. Puna je ljubavi i ne plaši se da je pokaže svetu.

Pogledajte 11 razloga zašto jednostavno obožavamo Viktoriju Bekam:

#1 Jer je uvek duhovita i spontana

Iako je prava boss lady, Viktorija je vrlo prijatna za saradnju i ne plaši se da pokaže svoju ljubav prema drugim ljudima. Ipak je ona naša omiljena Spajs girls devojka, zar ne?

#2 Jer je dobila odlikovanje od princa Vilijama za služenje modnoj industriji

Viktorija je Britanka, a Britanci vrlo poštuju svoju kraljevsku porodicu. Dobiti orden od princa Vilijama je za Viktoriju bila posebna čast.

#3 Jer ne možemo da odolimo njenom dečačkom stilu

Za razliku od mnogih poznatih ličnosti koji slepo prate trendove, Viktorija je izgradila vrlo prepoznatljiv stil oblačenja. Vrlo često je možete videti kako nosti košulje sa širokim pantalonama i preko prebačenjim blejzerom ili kaputom.

#4 Jer je puna ljubavi prema mužu i svojoj deci

Vrlo rado pokazuje slike svoje dece i poručuje im poruke ljubavi.

#5 Jer na slikama sa najstarijim sinom ne biste rekli da mu je Viktorija majka

Bruklin je ovde na svojoj izložbi fotografija a Viktorija stoji pored njega kao ponosna majka.

#6 Jer njena nova kolekcija proleće/leto 2018 jeste odraz elegancije i stila

Njena nova kolekcija je odjeknula kao bum u svetu mode. Na njenoj reviju su bile prisutne pastelne boje i cvetni dezeni.

#7 Selena Gomez i druge poznate ličnosti obožavaju njene dizajne

Nije prošlo dugo otkako su poznate ličnosti zavolele njenu kolekciju odeće i počele da je nose. Na slici Selena Gomez nosi pletenu, dugu braon haljinu sa crvenim detaljom oko vrata i rukava.

#8 Jer je prava boss lady i stalno u trku (čak i u štiklama)

I uvek izgleda perfektno, čak i na stazi za trčanje.

#9 Jer je ambasador dobre volje i uživa u tome

I pored svoje uspešnosti, Viktorija je svesna da postoje ljudi kojima je potrebna pomoć. Učestvovala je u kampanjama protiv side u Africi i tim prilikama je posetila bolnice, sirotišta, izbegličnke kampove i škole i tako upoznala jednu drugu stranu života.

#10 Jer ima 43 godine a telo dvadesetogodišnjakinje

Da li ste znali da Viktorija Bekam može da uradi 700 čučnjeva? Ona veliku pažnju posvećuje vežbanju, zna da je fizička aktivnst osnova za dobro telo i u četrdesetim.

#11 Jer nam nikad nije dosta njihovih porodičnih fotografija

Pored brojnih prtisaka kojim su izložene slavne ličnosti, Viktorijina porodica se uvek držala na okupu sve ove godine. Volimo da vidimo njene ovakve fotografije:

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]