Kada počinje Zarina zimska rasprodaja za sezonu 2020?

Nismo se još pošteno odmorili od popusta od 40% koji je Zara nudila za Black Friday sniženje 27. novembra a evo nas opet tu, pitamo se kada je sledeće sniženje.

Kao i svake godine, tačan datum rasprodaje saznajte kod nas na sajtu.

kada pocinje zarina rasprodaja

Želimo ove godine da vam skrenemo posebnu pažnju na šoping jer je ova godina više nego specifična. Uvek imajte na umu da će u Zari svake sezone biti prelepih komada koje ćete želeti u svom ormaru, tako da, ako vam sada nešto nije potrebno, nemojte kupovati jer ćete naredne godine opet želeti nešto slično što je deo te neke nove kolekcije. A biće takvih stvari, budite sigurni u to.

Najbolje je, kao i uvek, pogledati malo sajt pre rasprodaje i napraviti spisak stvari koje vam zapravo trebaju. Postoji pravilo ako gledate neku stvar i možete da zamislite da ćete je nositi barem 30 puta, to je stvar koja vam je korisna.

Mi smo ove godine izbacili u prodaju stilski vodič koji će edukovati žene o online kupovini, saznaćete sve o tome kako da naručujete, sve o problemima sa paketima, čekanjima, carini, podršci, kada sve to pročitate, bićete mnogo spremniji za sve rasprodaje koje nam dolaze, pogledajte naš stilski vodič ovde.

Kao i svake godine, kažemo vam da niko ne zna tačan datum početka rasprodaje ali naše predviđanje je da će početi 26. decembra, dan posle katoličkog Božića kao što je bio slučaj prethodnih godina.

Na aplikaciji i sajtu očekujte da će sniženje početi dan ranije, 25. decembra uveče, dok u radnjama će prvi krug sniženja početi od 26. decembra.

Jakne, kaputi i čizme će biti na udaru u prvom krugu tako da gledajte da to obezbedite sebi prvo ukoliko ste u potrazi za ovakvim komadima.

Ukoliko naručujete online, nemojte zaboraviti vašu šifru na sajtu i aplikaciji jer se može desiti da vas aplikacija izloguje pre početka rasprodaje.

Srećan šoping!