Kako naručiti proizvod sa Zarinog sajta i preuzeti ga besplatno u radnji

Kada naručujete sa Zarinog sajta, možete izabrati dostavu na kućnu adresu koja je 490 RSD za porudžbine do 5.990 RSD, preko toga je dostava na kućnu adresu besplatna.

Međutim, druga opcija je dostava u radnji.

Dostava u radnji je uvek besplatna.

To praktično znači da možete naručiti majicu od 990 RSD i nećete platiti ništa. Sjajna stvar kada hoćete nešto da naručite što nije previše skupo ili ako više puta mesečno naručujete pa ne želite svaki put da platite dodatnu dostavu od 490 RSD.

Hajde zajedno da naručimo ovu suknju-bermude iz Zare i da ispratimo ceo proces zajedno. Suknju možete pogledati na ovom linku ovde.

zara narucivanje

Dakle kao i svaku put kada naručujete, odaberete najpre veličinu pa zatim pritisnete dugme DODAJ.

Posle toga, u gornjem desnom uglu kliknite na korpu da nastavite dalje proces kupovne.

Kada odaberete artikal, birate način dostave.

Kao što smo rekli, imate 2 opcije na kućnu adresu i preuzimanje u prodavnici. Mi biramo besplatnu opciju, da preuzmemo u prodavnici.

Danas je 15. oktobar a porudžbina će nam stići 28. oktobra, dakle čekamo je 13 dana.

Dalji koraci podrazumevaju da izaberete način plaćanja. Kao što vidite, za ovu opciju nije dostupno plaćanje u radnji već samo online. Zato izaberite opciju VISA ili Mastercard u zavisnosti koju karticu imate (piše vam na kartici da li je VISA ili Mastercard).

Kada odaberete koju karticu imate, otvara vam se prozor gde treba da upišete podatke sa kartice. Broj kartice je 16 cifara koje imate ispisane na kartici a CVV2 broj je trocifren broj na poleđini kartice.

Posle toga treba da odaberete u kojoj prodavnici ćete preuzeti paket kada bude pristigao:

zara narucivanje

Kao što vidite na mapi, moguće je pruzeti paket na 4 lokacije u Beogradu – Knez Mihajlova, Big Fashion, Ušće i Delta City.

I to je to, sada treba da štiklirate da prihvatete uslove kupovine i idete na dugme ODOBRI PLAĆANJE.

 

zara narucivanje

Nakon plaćanja, dobićete mejl sa obaveštenjem da je vaša porudžbina u pripremi.

zara narucivanje

Kada idete na svoj nalog i u delu KUPOVINA, imate sve podatke vezane za svoju porudžbinu. Tu možete pratiti vaš paket, potražiti povraćaj novca, preuzeti račun, itd.

Vrlo jednostavan i lak način naručivanja.

Ono što nas često pitate jeste: šta se dešava ako preuzmem u radnji i ne svidi mi se? Da li mogu da vratim odmah i da mi vrate novac?

Da, čim preuzmete paket u radnji, možete ga odmah i probati u radnji i ako vam se ne svidi, možete ga odmah vratiti. Ali, ono što je loša strana jeste da nećete dobiti novac odmah na ruke već ćete dobiti nazad preko računa u roku od 15 dana otkada vaš paket stigne u magacin nazad.

Zapratite nas na Instagramu kako biste pratili diskusiju na ovakve i slične teme o modi i stilu:

https://www.instagram.com/p/CGXeveRJdqZ/