Uska rolka: 6 modernih načina za stilizovanje (foto)

Uska rolka: 6 modernih načina za stilizovanje (foto)

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion

Uska rolka je jedan od komada koje morate imati ove sezone.

Možete je nositi na mnogo, mnogo načina a ono što je najbitinije jeste da vam može služiti kao prvi sloj u stilizovanju pa preko nje možete nabaciti blejzer, košulju, kaput, teksas jaknu ili haljinu.

Možete je nositi i kao samostalni komad sa suknjama ili pantalonama.

Ovaj komad se vratio u modu iz sedamdesetih godina i mnogo nam je drago što je tako jer nam je nedostajao jedan ovakav komad u ormaru.

Pogledajte 6 modernih načina kako modne blogerke ovih dana nose usku rolku:

#1 Sa kariranim pantalonama

Karirane pantalone su tako trending ove sezone. Ako želite da istaknete figuru, ne postoji bolji način od bele uske rolke sa kariranim pantalonama viskokog struka.

#2 Sa mini suknjom

Ovaj način je tako retro! I vrlo nam se dopada. Da biste upotpunili ovakav stil, potrebna vam je jedan gumica za kosu od materijala i jedne lenonke naočare.

#3 Sa skinny džinsom

Ovaj stil je vikend stil za opuštene šetnje i kada nemate puno vremena za smišljanje outfita. Dodajte kaiš oko farmerica da biste dodali stilskog magičnog praha celoj kombinaciji. Možete stiizovati i kaiš u popularnom animal printu da podizanje stila na viši nivo.

#4 Ispod blejzera

Posle obične bele T-shirt majice, crna uska rolka je najbolji komad koji možete nositi ispod blejzera.

#5 Kao crop top uz džins

Crop top će ostati jedan od upečatljivih komada u modi. Doduše, možete ga nositi samo ukoliko imate vitku figuru jer podrazumeva da će vam se malo kože videti. Ovaj print zig-zag je vrlo retro i sve više je popularan među blogerima.

#6 Kao prvi sloj u stilizovanju kaputa

Došlo je vreme da nosimo kapute. Kada počne da duva hladan vetar, rolka će vas sačuvati od hladnoće. Da, rolka ima i funkciju da vas zagreje u hladnim danima, nije samo stajliš komad. Vrlo je praktična da se nosi ispod kaput jer oni imaju širok izrez oko vrata i u hladnim danima nam je potrebno nešto da nam čuva toplotu.

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion