Uska rolka: 6 modernih načina za stilizovanje (foto)

Uska rolka je jedan od komada koje morate imati ove sezone.

Možete je nositi na mnogo, mnogo načina a ono što je najbitinije jeste da vam može služiti kao prvi sloj u stilizovanju pa preko nje možete nabaciti blejzer, košulju, kaput, teksas jaknu ili haljinu.

Možete je nositi i kao samostalni komad sa suknjama ili pantalonama.

Ovaj komad se vratio u modu iz sedamdesetih godina i mnogo nam je drago što je tako jer nam je nedostajao jedan ovakav komad u ormaru.

Pogledajte 6 modernih načina kako modne blogerke ovih dana nose usku rolku:

#1 Sa kariranim pantalonama

Karirane pantalone su tako trending ove sezone. Ako želite da istaknete figuru, ne postoji bolji način od bele uske rolke sa kariranim pantalonama viskokog struka.

#2 Sa mini suknjom

Ovaj način je tako retro! I vrlo nam se dopada. Da biste upotpunili ovakav stil, potrebna vam je jedan gumica za kosu od materijala i jedne lenonke naočare.

#3 Sa skinny džinsom

Ovaj stil je vikend stil za opuštene šetnje i kada nemate puno vremena za smišljanje outfita. Dodajte kaiš oko farmerica da biste dodali stilskog magičnog praha celoj kombinaciji. Možete stiizovati i kaiš u popularnom animal printu da podizanje stila na viši nivo.

#4 Ispod blejzera

Posle obične bele T-shirt majice, crna uska rolka je najbolji komad koji možete nositi ispod blejzera.

#5 Kao crop top uz džins

Crop top će ostati jedan od upečatljivih komada u modi. Doduše, možete ga nositi samo ukoliko imate vitku figuru jer podrazumeva da će vam se malo kože videti. Ovaj print zig-zag je vrlo retro i sve više je popularan među blogerima.

#6 Kao prvi sloj u stilizovanju kaputa

Došlo je vreme da nosimo kapute. Kada počne da duva hladan vetar, rolka će vas sačuvati od hladnoće. Da, rolka ima i funkciju da vas zagreje u hladnim danima, nije samo stajliš komad. Vrlo je praktična da se nosi ispod kaput jer oni imaju širok izrez oko vrata i u hladnim danima nam je potrebno nešto da nam čuva toplotu.

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.