Upoznajte Murada i Nataliju Osman iza #FollowMeTo Instagram profila - COCOMINT

 

Murad i Natalija Osman su muž i žena iz Rusije. Ono po čemu su poznati u svetu jeste njihov Instagram profil #FollowMeTo. Serija fotografija koja je karakteristična upravo po postavci – Natalija je na slikama okrenuta leđima dok je Murad drži za ruku. Njihov profil je zadobio ogromnu pažnju 2012. godine i od tada su top influenseri u sferi blogovanja i putovanja.

Projekat Follow Me To je nastao 2011. godine u Barseloni. Murad je oduvek bio opsednut fotografijom, svaki put kada bi zastao, Natalija bi ga povukla da krenu dalje ali on bi nastavljao da slika. Tako je nastala prva fotografija u seriji fotografija koje će ubrzo postati fenomen na društvenim mrežama. Osman često govori kako je upravo Natalijino nestrpljenje dovelo do toga da danas žive svoj život iz snova.

Murad trenutno ima 4.6 miliona pratilaca na Instagramu i broj konstantno raste. Na početku su sve FollowMeTo fotografije bile uslikane iPhone-om dok sada koriste DSLR aparat zbog šireg vidnog polja sočiva.

U junu 2015. godine, ovaj par se venčao u Moskvi.

Murad kaže da u ovom poslu oboje imaju podeljene uloge. On je zadužen da nosi kofere i da slika a Natalija je zadužena da bira outfite za slikanja. Zajedno biraju lokacije na kojima će stvarati ove predivne fotografije u kojima ceo svet uživa. Natalija je po zanimanju novinar dok Murad ima produkcijski studio Hype Production.

Podsetimo se zašto obožavamo da pratimo ovaj par po svetu:

Foto: instagram.com/muradosmann