Trend alarm sezone: mini suknja + blejzer (slike, cene)

Trend alarm sezone: mini suknja + blejzer

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion

Ove sezone su modne blogerke na Instagramu posebno opsednute jednom kombinacijom. Ta kombinacija je dugi blejzer sa mini suknjom.

Da, povratak osamdesetih!

Glavno u ovoj kombinaciji je da je blejzer oversized, dakle da nije uzak ni strukiran i da se slaže sa dužinom mini suknje.

Ta kombiancija je postala tako stajliš, da je devojke obožavaju! Ovaj komplet možete nositi bilo sa patikama, bilo sa štiklama ili čizmicama.

Za gornji prvi sloj devojke obično biraju usku rolku, belu košulju ili običnu belu T-shirt majicu koju kasnije stiliziju sa zlatnim ogrlicama.

Pogledajte kako to izgleda na Instagramu ovih dana:

Karirani dezen je definitivno jedan od favorita!

A za njim ne zaostaje i ovaj žuta boja koja je pravi vesnik jeseni!

Pepito dezen je retro i vrlo šik i ove sezone!

cocomint

Posebno nam se dopao ovaj komplet od somota u pastelno plavoj boji!

Naravno, uvek možete i sami napraviti kombinaciju od 2 različita komada, ako već posedujete jedan oversized blejzer, najlakše vam je da samo kupite mini suknju i imate šik kombinaciju.

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

View this post on Instagram

Mnogo puta smo pisali o vrlo malom izboru odeće i obuće u Srbiji. Obzirom da smo mala zemlja, samim tim smo neisplativo tržište mnogim brendovima. Znate i sami da kada putujete u inostranstvo, na njihovim ulicama primećujete mnogo brendova koji nude sjajne stvari a nema ih kod nas. Zatim, sada se javlja još jedan problem. Dosta brendova postoji samo kao online shop, ali mi opet ne možemo da naručujemo od njih jer su carina i PDV koji plaćate na stvari koje naručite a koje su iznad 50 evra toliko veliki da vam nekada ispadne i duplo skuplje. Šta raditi? Modni blogeri često koriste ovu foru. Kada znaju da će putovati u inostranstvo, oni tada naruče stvari online ranije ali na adresu hotela. Hotelu jave da očekuju paket i paket ih sačeka po dolasku. Dunja Jovanić je nedavno pisala o tome na storiju a mi smo je pitali koje su pogodnosti takvog naručivanja, odgovare ćete videti kada prevučete post. Da li ste nekada ovako naručivali i kakva su vaša iskustva? #feelingfashion

A post shared by COCOMINT Media (@cocomint.rs) on

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion