Šta pokloniti ženi: 5 sjajnih poklona za zimu 2018/2019

Kreće sezona praznika pa će nam se svima vrzmati po glavi pitanje: šta pokloniti sestri, mami, baki, koleginici, drugarici (ili ako ste muškarac koji ovo čita, devojci ili ženi)… Nije na odmet da se malo inspirišemo i prisetimo šta je to što nas raduje.

Sastavili smo jednu listu poklona koji su idealni za narednu sezonu zima 2018/2019.

Ovi pokloni će vašu dragu osobu ugrejati, razveseliti i što je najbitinije, daće joj do znanja da mislite na nju. Dobrim mislima.

Pogledajte našu TOP listu poklona za ženu u sezoni zima 2018/2019:

#1 Šal

Svakome treba šal. A zimi je zgodno da imate nekoliko komada.

Ukoliko želite da nekome poklonite šal, naš savet je da nađete šal koji je zanimljivog kroja i veselih boja. Želite da to nikako ne bude običan šal. Želite da se vaš poklon izdvoji od drugih. Jedan takav smo pronašli u Zari (2.990 RSD, link ovde).

#2 Unihop čarape

Ako imate malo skromniji budžet, uvek možete nekome pokloniti unihop čarape. To je poklon koji će svaku ženu usrećiti! Predlog su čarape sa slike Gatta (899 RSD, link ovde).

#3 Džemper od kašmira

Žene će vam reći da je kašmir verovatno najlepši materijal koji ćete ikad dotaknuti.

Džemperi od kašmira su prestižni, luksuzni i mekani. Kada nekome poklonite džemper od kašmira, sigurno je da ćete tu osobu vrlo obradovati jer ovakav poklon nije običan.

Kašmir se dobija posebnom tehnikom prikupljanja vune, jedna koza sa Himalaja proizvede samo oko 150 grama vune u sezoni, zato je ova vuna tako dragocena. Džemper od kašmira sa slike možete kupiti u Massimo Dutti radnji (15.999 RSD, link ovde).

džemper od kašmira

#4 Blejzer od somota

Somot je materijal koji je vrlo trending ove sezone.

Odličan je za zimu, grejaće vas i učiniti da ceo outfit izgleda vrlo stajliš. Odličan je poklon jer je kvalitetan komad odeće koji će trajati godinama. Ne spada u obične blejzere pa će sigurno obradovati bilo koju ženu.

Predlog za šoping je ovaj somotski blejzer u nude varijanti u Mango radnjama (9.990 RSD, link ovde).

blejzer od somota

#5 Prirodna kozmetika

I za kraj, želite da nađete poklon koji će se pobrinuti i oko nege kože tokom zime, hladno vreme nam i nije baš dobar saveznik. Poklonite mami, tetki, sestri, baki, devojci nešto što će im poslati poruku da brinete o njima.

Zaboravite na velike korporacije čije proizvode kada uzmete u ruke, okrenete da pročitate sastojke, polovinu čine termini koje ni vi sami ne razumete.

A sigurno ne želite ni da poklonite dragoj osobi.

Influseneri širom sveta okreću se malim proizvođačima koji prave prirodne proizvode. U potrazi za idealnim poklonom za ženu, naišli smo na poklon set pravo iz Šumadije!

Obratite pažnju: 3 tegle meda, balzam za ruke, balzam za usta, sapun od meda i kozjeg mleka, sveća i propolis kapi. E sad, zamislite ovaj set i napišete poruku: med za sladak život, propolis za zdravlje i balzam za negu (srećan rođendan, godišnjica, slava, itd). Originalno, zar ne?

Cveet poklon box (2.950 RSD, link ka sajtu ovde, Fejsbuk ovde, Instagram ovde).

Ovih 5 predloga su odlični pokloni u zimskoj sezoni, grejaće i čuvati zdravlje i imunitet vaših najdražih ljudi na hladnoći!

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.