Šta obući za svadbu zimi: 11 haljina koje će vam se zapravo svideti! (slike)

Ako idete na venčanje koje se održava u zimskoj sezoni, sigurno vam je teže da izaberete outfit neko kada idete na letnje venčanje.

Želeli smo da vam dočaramo kako modna blogerka Meri Orton bira haljine kada temperatura padne i na koje načine vam je najsigurnije da za sebe obezbedite eleganciju kakvu venčanje vaših prijatelja ili rođaka zaslužuje.

U ovim kombinacijama obratite pažnju na 2 stvari:

#1 kroj modela

#2 vrstu materijala

kako bi vam bilo lakše da se snađete kada krenete u šoping.

#1 Duga zlatna haljina

Zlatna haljina je uvek sjajno rešenje ako idete na svečani događaj. Nosite je sa crvenim karminom na usnama. Zlatna i crvena se odlično slažu.

#2 Maxi lepršava haljina dugih rukava

Ove haljine su odlične jer ih možete nositi i na proleće i na jesen. Materijal treba da bude težak kako bi pratio vašu liniju tela i padao elegantno.

#3 Midi haljina u boji cigle

Kombinujte sivi blejzer uz ove nijanse cigle na haljini, mešanje struktura je takođe dobar izbor: saten na haljini sa bljezerom od pamuka ili viskoze. Bordo ruž i ovde vodi glavnu ulogu u podvlačenju note elegancije.

cocomint

#4 Midi haljina od pliša u bordo boji

Pliš je oduvek bio prestižan materijal, materijal kraljevskih porodica, zato nas ne čudi izbor naše blogerke da na svečanosti nosi baš ovaj materijal.

#5 Pink satenska haljina

Saten je pored pliša jedan od najkorišćenijih materijala za haljine za svečane prilike. Možete je nositi tokom cele godine.

#6 Haljina sa zvonastim rukavima od čipke

Čipka u crnoj boji sa crvenim cvetnim detaljima je ona vrste čipke koju ćete želeti u ormaru da imate jer će vas toliko puta spasiti kada ne znate šta da obučete.

#7 Crna haljina od pliša

Ovo je varijacija haljine koju ste već videli iznad. Ova ima sjajne, srebrene detalje na reverima i rukavima što podiže stil na viši nivo.

#8 Maxi halter haljina

Halter haljina je haljna koju možete da nosite tokom cele godine. Ova sa slike je kao haljina sa holivudskih crvenih tepiha. Maksimalna elegancija!

#9 Midi plava haljina od pliša

Haljine na prekolp su odavno u modi, za zimsko vreme vam je potrebna jedna u plišu. Ova nijansa plave je ona kraljevska i odlična je za svečanosti.

#10 Roze cvetna haljina sa dugim rukavima

Evo odmah primera kako zimi možete da nosite cvetne detalje. Kaiš, cipele i torbu onda birajte u bordo boji. Bordo boja je sjajna za kombinovanje sa roze bojom tokom zimske sezone. Za letnju varijantu biste izabrali beli kaiš, cipele i torbu uz ovu haljinu.

#11 Cela kombinacija u bordo-crvenim nijansama

Blogerka Meri Orton obožava bordo boju jer instantno komunicira uspeh. Dodajte pojas u vidu zlatnog lanca i bilo koju haljinu koju imate, pretvarate u elegantnu varijantu!

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

https://www.instagram.com/p/B8TgBVIJx4p/

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.