Šta obući za prvi sastanak, zimska edicija: 17 inspirativnih ideja (slike) - COCOMINT

Otići na prvi sastanak nije lako. Ni jednoj ni drugoj strani. Želite da ostavite najbolji moguć taj prvi utisak. I naravno, veliki deo prvog utiska čini odevna kombinacija. Zato ćete sigurno utrošiti puno vremena u razmišljanju: Šta obući za prvi sastanak?

Postoje 2 osnovna pravila kojih se MORATE držati:

#1 Odaberite samo kombinaciju u kojoj ćete se osećati prijatno celo veče

#2 U slučaju da nemate nijednu kombinaciju, idite svakako!

Ako mislite da ćete se osećati prijatnije u pantalonama nego u suknji, birajte pantalone. Baš taj prvi sastanak želite da prođe sjajno, a kad imate moćnu kombinaciju na sebi, osetićete nalet samopouzdanja koji će vas voditi kroz celo veče.

Zato jeste odeća bitna. Verovali u to ili ne, dokazano je da odeća koju čovek nosi, mnogo utiče na percepciju drugih ljudi, menja se način kako ljudi posmatraju osobu. Na Youtube-u ima dosta eksperimenata koji to dokazuju na konkretnim socijalnim situacijama.

Kako bismo vam olakšali proces tražnja idealne kombinacije, mi smo za vas skupili na jednom mestu 17 ideja za sastanke u narednoj 2019. godini. Ove kombinacije su moderne i kul i ove devojke ih sjajno nose.

Skorolujte na dole da pogledate sve kombinacije:

sta obuci za prvi sastanak

sta obuci za prvi sastanak

sta obuci za prvi sastanak

sta obuci za prvi sastanak

sta obuci za prvi sastanak

sta obuci za prvi sastanak

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.