Šta obući za izlazak na večeru: 10 kombinacija Ane Ivanović (slike)

Na Instagram profilu Ane Ivanović koja je odnedavno i mama jednog dečaka, pronašli smo niz kombinacija sa njenih izlazaka u grad sa mužem Bastijanom. Ana je poznata u modnom svetu po svom stilu koji mnogi porede sa stilom kraljevskih porodica.

Izdvojili smo 10 kombinacija koje je Ana sjajno ukopila pa vam ih i odmah prenosimo:

#1 Palazzo pantalone sa salonkama

Vrlo je korisno da imate 1 par ovakvih pantalona jer će vam biti pravi spasilac u svečanim prilikama. Možete da imate jedne bele za letnja dešavanja i jedan crni par za zimska. Kombinujte ih kako to čini Ana, sa uskim topom i salonkama u istoj boji.

#2 Svilena majica sa tankim bretelama

Jedan od najklasičnijih otmenih komada koje bi trebalo da imate u ormaru. Prilično je jednostavan gornji komad zato ga nosite sa statement sandalama kao Ana Ivanović.

#3 Haljina na preklop

Haljine na preklop su postale vrlo popularne! U zimskim mesecima ih nosite sa unihop čarapama i plitkim čizmicama. Jednostavna i brza kombinacija za veče u gradu.

#4 Mini suknja i blejzer

Vrlo klasična kombinacija ali na koju devojke vrlo često zaborave jer je tako jednostavna. Sigurno i vi imate blejzer i mini suknju u ormaru, uparite ih kao što to čini Ana na slici.

#5 Salonke sa pantalonama

Ana Ivanović je veliki poklonik elegancije i klasičnih komada. U ovoj kombinaciji nam se dopada izbor salonki – crne salonke bi u ovoj kombinaciji načinile ceo stil dosadnim a time što je Ana izabrala salonke u svetlijoj plavoj nijansi, učinila je ceo stil za level viši.

#6 Žensko odelo

Evo nas opet kod salonki sa prethodne slike. Sada u kombinaciji sa sivim ženskim odelom. Ana nosi bodi top koji naglašava dekolte, preko njega karirani sivi blejzer koji čini komplet sa pantalonama skupljenim na krajevima.

#7 Haljina sa džemperom preko

Retko kada vidimo da devojke nose belo odelo u toku zimskih meseci. Ali Ana Ivanović to čini na vrlo šik način. Običnu belu haljinu je stilizovala savršeno sa džemperom sa pufnastim rukavima i dugim čizmama preko kolena u sivoplavoj nijansi.

#8 Džemper jarkih boja sa suknjom

Kratke suknje A kroja su odlične za zimske kombinacije. Možete ih nositi sa džemperima ili blejzerima i biće vam i toplo i udobno. Ali idite korak dalje kao Ana i birajte džemper toplih jarkih nijansi, stilizujte ga sa zlatnim nakitom i drugi će osetiti toplotu odmah!

#9 Oversized džemper i duge čizme

Vidimo da Ana voli da stilizuje odeću i obuću na više načina, tako da čizme koje smo videli u kombinaciji broj 7, sada se javljaju opet sa dugim džemperom u krem boji. Ovde je nakit obavezan ukoliko idete na dejt veče sa dečkom. Učiniće ceo stil zanimljivijim.

#10 Pastelna roze i crna boja zajedno

Zajedno čini savršen zimski par za veče elegancije. Motivi mašni i karnera nam se posebno dopadaju u ovoj kombinaciji. Moramo priznati da je ova kombinacija naš favorit!

Imate li i vi favorita među Aninim kombinacijama za večernji dejt?

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.