Soho, Njujork: gde šopingovati i kako naći sedište Vogue-a

SoHo je shopping četvrt Njujorka koja se nalazi u donjem delu prestižnog Menhetna.

Pogledajte mapu Menhetna, ovde gde su obeležene i načičkane sve radnje, tu je SoHo:

shopping u njujorku

Tu su Bloomingdale’s, Prada, Chanel, ogroman Apple Store, Adidas, Zara, Gap, Banana Republic, Armani, H&M, Diesel, Aldo, Mac, Topshop, Acne Studios, manje dizajnerske prodavnice, velike robne kuće, kozmetika, obuća, odeća, dosta fashion komada možete iskopati u ovim radnjama.

Dve radnje koje devojke danas posebno vole da posete jesu Reformation, link ovde i Aritiza, link ovde. Reformation haljine su vam sigurno već poznate jer ih mi često pominjemo na našem Instagram profilu i fashion anketama.

Reformation haljina, € 310:

reformation haljine

Aritiza haljina, $ 148:

arizia haljine

Ova dva brenda vredi pogledati ako ste u Sohou, vrlo kvalitetne stvari, nosive i modernih krojeva.

Šta je Bloomingdale’s?

Za Bloomingdale’s ste sigurno čuli usputno u američkim filmovima ali da li znate da ovaj lanac robnih kuća postoji još od 1861. godine? Ovaj podatak je prilično fascinantan, pre 159 godina! Blumingdejls je uspeo da preživi sve ratove, ekonomsnke krize i da opstane u jednom od najskupljih gradova u Americi. U ovoj robnoj kući možete šopingovati odeću, aksesoare, kozmetiku. Inače, savet ako se nađete u ovom kraju u Njujorku, jedno od retkih mesta gde možete otići u toalet jer su ostale radnje zapravo manje radnje koje nemaju ovu mogućnost. Korisna stvat da znate ako šopingujete u Sohou na Menhetnu.

https://www.instagram.com/p/CC6rBs7JZEB/

https://www.instagram.com/p/B3j2EwrlnqA/?igshid=rqkli7zt9pb1&fbclid=IwAR2w9-Zm1stv4QYSLNxRHRYlzTNI7bo3l7EXy8wYwVMc-fE6-Zlj9J7pChA

https://www.instagram.com/p/CC3i19nBvjI/

https://www.instagram.com/p/B4vJSApIX1o/?igshid=1k2o3ihq51sa9&fbclid=IwAR0bxG1zcZA4TukXn9EXAV0-9uqcY53BQMGj4C4f7T6l9qzD-TLpYiWJM0U

https://www.instagram.com/p/B2JoQcZiAb_/?igshid=1fz61fbbzo1vb&fbclid=IwAR2VqyevMVfyVayLWxs8gCuvjCO7-YND1eofVTHHNVrGyknCNgTQ9zZP2No

https://www.instagram.com/p/CBIdtNAgdjx/

https://www.instagram.com/p/B2d_eV4iWYs/

https://www.instagram.com/p/B9GdsaxHK4R/

Kada ste obavili šoping, možete se prošetati malo niže niz Menhetn kako bi ste videli gde se nalazi kancelarija Ane Vinture i sedište Vogue magazina. Vrlo je interesantno da na tom mestu posmatrate ljude kako se užurbano kreću odeveni u neke od najlepših dizajnerskih komada.

shopping u njujorku

Zgrada Vogue sedišta izgleda ovako:

vogue zgrada

Pogledajte kakav pogled ima Ana Vintur iz sedišta Vogue Magazina:

shopping u njujorku

Film The Devil Wears Prada, Đavo nosi Pradu je inspirisan životom u Njujorku, fashion ženama ove modne prestonice a glavni lik Miranda, neodoljivo podseća na urednicu Vogue-a, Anu Vintur:

Eto, ovo je mali vodič ukoliko putujete u Njujork a zaljubljenik ste u modu. Soho i Menhetn su meka fashion i industrije i nemojte preopustiti ova mesta.

Zapratite nas na Instagramu kako biste pratili diskusiju na ovakve i slične teme o modi i stilu:

https://www.instagram.com/p/CDhNfQ8p41g/