Počelo je zimsko sniženje u H&M-u! Evo kakvo je stanje u prodavnici (slike)

Zimsko sniženje u H&M-u je počelo 17. decembra i još uvek možete pronaći dobre komade na policama. Sinoć smo posetili H&M prodavnicu u Knez Mihailovoj ulici i evo kakvi su naši utisci.

snizenje u hm

Kao što vidite na slici, u radnji je deo sa leve strane kada uđete posvećen sniženim komadima. Veći deo prodavnice sa desne strane predstavljaju zimski komadi koji nisu sniženi.

Sniženi su kaputi, majice, košulje, blejzeri, jaknice, majice… Ima još uvek puno komada koji se mogu probrati među gusto raspoređenim komadima na policama.

Najveću pažnju je izazvao deo sa kaputićima, gde jedan kaputić možete kupiti po ceni od 3.000 dinara prosečno. Ta polica je sinoć izgledala ovako:

snizenje u hm

Letnje majice možete kupiti i po ceni od 200 dinara, blejzere po ceni od 2.300 dinara okvirno, pantalone od po ceni od 1.200 dinara. Zavisi na kakve komade naletite u pordavnici.

Iz našeg iskustva, rasprodaje u H&M su znatno oskudnije nego u drugim radnjama ali ako se potrudite da zavirite u police, gotovo je sigurno da ćete naći barem 1 kvalitetan proizvod od odličnog materijala po vrlo, vrlo povoljnoj ceni.

Saznali smo da H&M trenutno radi na izgradnji svoje online prodavnice kako bi ljudi mogli i u Srbiji da kupuju putem internet prodavnice zbog toga je njihov sajt trenutno nedostupan za pregledanje stvari.

Naš glavni utisak je – vredi posetiti ovu rasprodaju!

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.