Ovo su najlepše široke pantalone iz Zare (cene, linkovi)

Nismo mogli da ne primetimo ovaj trend koji se ustalio u ormare modnih blogera od sezone proleće 2018 – u pitanju su široke pantalone!

Verovatno se pitate, kako ih blogerke stilizuju i odgovor je – na vrlo kreativne načine!

Počevši od širokih crnih modela koje nose sa kratkim kožnim jaknama, do onih u jarkim bojama koje stilizuju sa belim bodi top košuljama. Mnogo blogerke su ovaj trend prihvatile i u sportskoj varijanti pa nose široke trenerke jer se

u njima osećaju vrlo udobno dok čekaju svoje letove na aeorodromu,

Kao što ćete videti ispod, blogerke ih nose sa: kožnim jaknama, oversized košuljama, bomber jaknama, sakoima, statement kratkim jaknicama ili svilenim košuljama, zapravo broj kombinacija je neograničen!

Pogledajte našu galeriju, skrolujte na dole:

 

 

 

 

Evo kakve modele možete da očekujete u radnjama i po kojim cenama. U Zari se ovaj model pantalona prodaje uglavnom po ceni od 3.990 dinara, što nije mala cena za pantalone, pogotovu ove koje nisu pantalone za svaki dan, ali one definitivno jesu onaj statement komad odeće koji morate imati u ormaru.

Dovoljno vam je da nabacite na sebe jedan par ovih pantalona, običnu T-shirt majicu sa ogrlicom i vaša stilska kombinacija je spremna!

#1 Zara (3.990 RSD, link ovde)

#2 Zara (2.290 RSD, link ovde)

#3 Zara (4.990 RSD, link ovde)

#4 Zara (3.290 RSD, link ovde)

#5 Zara (4.990 RSD, link ovde)

#6 Zara (4.990 RSD, link ovde)

#7 Zara (3.990 RSD, link ovde)

Pročitajte i naš post Iskopirajte stil ove modne blogerke: karirane pantalone u fokusu (cene + linkovi)

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]