Uskršnji outfit Selene Gomez, kopirajte njen stil (slike, linkovi)

Američki mediji u stopu prate stil zvezde Selene Gomez. Njen stil je često na meti najprestižnijih svetskih modnih magazina.

Selena u privatnom životu, kada nije na sceni, voli da se oblači stajliš ali udobno i opušteno. Vrlo je često možemo videti u jednostavnim haljinama vintage krojeva.

Na slici ispod Selena nosi kratku plavu haljinu, zlatne alka minđuše i okrugle naočare blago zatamljenih stakala. Patike su obavezne u njenom streetstyle izdanju.

Juče su mediji objavili i ovu sliku ispod u kojoj komentarišu Selenin uskršnji outfit. Naime, sve je iznenadio njen izbor ove haljine (koja je inače haljina britanskog brenda Reformation, cena haljine je $ 248) jer su ostale holivudske zvezde za ovaj praznik izabrale mnogo svečanije i daleko skuplje outfite.

Međutim, Selena je odabrala nešto što apsolutno leži njenom stilu i u čemu se oseća vrlo udobno.

Ukoliko želite da prkopirate ovaj outfit, u H&M-u smo pronašli sličnu haljinu, a bele patike verovatno već posedujete ali smo vam svakako dali i jedan šoping predlog ukoliko želite da obnovite kolekciju:

#1 H&M haljina (3.999 RSD, link ovde)

#2 Bershka patike (2.590 RSD, link ovde)

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]