Trending u 2020. godini: Satenske haljine (22 modela)

Satenske haljine su ove godine doživele svoju renesansu.

Žene širom sveta su oživele svoju siluetu baš u ovakvim satenskim modelima. Po koji model možete naći u radnjama u Srbiji ali najbolji način da dođete do jedne ovakve haljine jeste da posetite krojača. 

U prodavnicama sa materijalima možete pronaći veliki izbor satenskih tkanina a kroj haljine je vrlo jednostavan tako da krojačima ne date puno prostora da pogreše.

Mi smo pretražili Internet u potrazi za najomiljenijim modelima i pronašili smo naših top 22 modela. Devojke ih uglavnom nose sa najjednostavnijim modelima sandala ali ih možete nositi i sa salonkama i kratkim uskim čizmicama.

Pogledajte koji su modeli najpopularniji:

#1 Najpopularniji model – nabrani delovi napred

Na prvom mestu bez premca su satenske haljine na bretele sa naboranim prednjim delom. Ove haljine su toliko popularne da ih možete videti na svakom većem modnom Instagram profilu. Obično se radi o midi haljinima, uskim u donjem delu a opuštenim u gornjem delu.

Pogledajte nekoliko primera sa Instagrama:

#2 Varijacije na gorepomenuti model

Model koji smo vam gore predstavili je toliko popularan da je dobio i neke svoje varijacije. To su kratke haljine, haljine na jedno rame, naborane haljine, itd. Pogledajte ih na sledećim slikama:

#3 Satenske haljine dugih rukava

Od ove zimske sezone su se pojavili i modeli sa dugim rukavima koji su osvojili srca žena širom sveta. Kratke, midi haljine, sa šlicevima i otvorenim leđima, sve je dozvoljeno i evo kako izgleda na ženama:

#4 Satenske haljine sa dijamantskim bretelama

Kažemo dijamantske bretele a zapravo mislimo na cirkonske, šljšteće. Kada se ova 2 materijala spoje, dobijate vrlo elegante haljine koje izgledaju ovako:

Možete izabrati bilo koji model, nećete napraviti grešku. U trendu su kako neutralne nijanse tj. pastelne boje, tako i one malo hrabrije: crvena, zelena, žuta, zlatna, itd.

Da li vam se dopada naša lista?

Ako vam je ovaj post koristan, podelite ga sa nekim kome će takođe koristiti!

https://www.instagram.com/p/B6u4BqfJMLi/

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.