Ruski Fashion Week 2016 - COCOMINT

Ovog meseca od 13. do 17. oktobra u Moskvi je održana ruska nedelja mode. Možda ne bi trebalo ovo da vam naglašavamo, ali: zima uskoro dolazi.

Još malo vremena imamo da eksperimentišemo sa jesenjim stilovima, uskoro se zamotavamo u kapute i šalove. Vreme je da naše off-shoulder topove (ovo nam najteže pada) vratimo na najvišu policu u ormaru dok čekaju leto.

Dok je danas sunčan dan u Beogradu sa divinih 15 stepeni, u Moskvi je trenutno 5 stepeni. Evo šta kažu Ruskinje kako se obući chic i moderno čak i kad je hladno:

1. Prsluk preko kaputa

Nekad kaput nije dovoljan pa ako posedujete ovakav prsluk, definitivno će vas grejati kad krenu zimski dani. A kad god možete, kombinujte naočare za sunce sa kaputom, tada celokupni izgled dobija classy look.

2. Perjana jakna + čizme iznad kolena

tk-cold-weather-dressing-tricks-from-russia-fashion-week-street-style-1942326-1476776836-600x0c

Ruskinje znaju da ništa ne greje tako dobro kao perjana jakna. Zato je kombinuju i sa trendi lakiranim čizmama preko kolena.

3. Braon nijanse i oksford cipele

Za dozu preppy izgleda tokom zime, kombinujte oksford cipele sa kaputom ili bundom.

4. Kamel kaput + patike

Devojke koje žive u zemljama sa hladnijom klimom od naše, odavno su učinile stylish nespojivo: kaput sa patikama. I to je postao trend od kog niko više ne želi da odustane. Ako želite udobnost i chic style, iskombinujte slobodno vaše omiljene patike sa toplim kaputom. Ruskinje to rado čine.