Rock & Roll stil za hladne jesenje dane - COCOMINT

Rokenrol stil neće izaći iz mode u skorije vreme tako da ako želite da uključite svoj badass mode, to možete da uradite uz nekoliko ključnih odevnih komada u kojima ćete osećati moćno i cool.

Rokenrol stil nije teško iskombinovati jer neke od ovih komada sigurno posedujete u svom ormaru.

Pogledajte 7 osnova rokenrol stila:

1. Crni isprani džins

mstreinta-2-2

Bilo da je u pitanju suknja ili pantalone od ispranog džinsa, njih uvek možete kombinovati sa slip majicom i naravno – nezaobliaznim komadom odeće u rokenrol stilu, kožnom jaknom.

2. Metalne nitne na kožnoj jakni39620a7c1edf2c69b85825cf3c466eff

Metalne nitne svuda! Jaknice, torbice, rukavice… Rokenrol obožava da vidi sjajni metal svuda. Potrudite se da imate makar neki metalni detalj na sebi.

3. Mrežaste čarape0f0f17487bab374c5132bcb42c283a09

O da, one se mogu naći na svakom ćošku a u njima ćete izgledati moćno i sexy. Kombinujte ih sa torbicom u jarkoj boji za neodoljivi chic & rock’n’roll izgled.

4. Bunda + kožne helanke

Začinite svoj rokenrol stil sa malo glama: nosite bundu sa kožnim helankama i kratkim crnim čizmama sa nitnama i vaš killer-look je spreman.

5. All black kombinacijaahr0ccuzqsuyriuyrjeuynauymxvz3nwb3quy29tjtjglulfn19mx2vdzdbfjtjgvnf6eexzqtatq0klmkzbqufbqufbquhybyuyrmvptdlwothwnwjnjtjgcze2mdalmkzoywrhlufkzwxszs1nyw5pzxjlzgv2b2lyltmuanbn-1

Omiljena boja rokenrola jeste – pogodićete: crna boja! A mi obožavamo crnu boju. Crno na crno jednako misterioznost. Bajker crnu jaknu nosite sa štiklama na pertlanje i spremni ste na pohod na svet!

6. Pertle na haljinifashioncoolture-03-06-2016-look-du-jour-inspireland-velvet-dress-miami-outfit-1

Ako spremate kombinaciju za večernji izlazak u grad, mi vam preporučujemo da eleganciju zamenite dozom neposlušnosti. Haljinu na pertlanje nosite sa štiklama na pertlanje. Dodajte na to choker ogrlicu i vaš noćni rokenrol stil je bez zamerke.

7. Bajker teksas jakna + kožna suknjastudded-leather-skirt

Kožne suknje su potrebne svakoj devojci. Ovaj komad odeće je vrlo zahvalan za kombinovanje i možete ga nositi u šetnju, na kafu, u noćni provod… Kombinacijama nema kraja ako imate kreativnosti. A ako želimo rokenrol stil, oblačimo mini kožnu suknju, košulju i bajker teksas jaknu.