Praznična inspiracija na Instagramu (12 profila da zapratite) - COCOMINT

Praznična inspiracija na Instagramu (12 profila da zapratite)

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion

Početak je decambra ali već je počelo vreme praznika, druženja, ljubavi i poklona. Prvi sneg nam je doneo i tu magiju ušuškanosti i brige za drugima mnogo više nego što je to slučaj za vreme toplijih meseci. Možda nam je to ostalo od naših prapredaka koji su zimi morali da se drže zajedno da bi opstali. Možda je to razlog zašto se zimi osećamo mnogo više upućeni jedni na druge.

Mnogo aktivnosti su zimi dostupne koje možete raditi sa vama dragim ljudima a ono što svi pamtimo kao najtopliju uspomenu iz detnjstva jeste svakako kićenje doma i jelke. Zato se svake godine iznova radujemo tome!

Valjda nam zima bude manje duga kad iščekujemo Novu godinu.

I dobro je da je tako.

Popularni Instagram profili su počeli da objavljuju fotografije koje oslikavaju prazničnu atmosferu u njihovim domovima. Sad imate priliku da pogledate domove širom sveta, i da dobijete inspraciju za dekoraciju ili fotke.

Izdvajamo za vas ovih magičnih 12 fotografija (možete zapratiti ove devojke za više inspiracije):

you and me baby, baby..and some people watching..but mostly just us, under our umbrella on a cold, rainy day ☂️ Inspired by this guy, by everything he does. Always have, always will 😉 ♡ #whpinspired Now, i love xmas and all, but winter, oh, i have a problem with that. I actually wanted to wear some cool, sparkling shoes here, to match my #hm #holiday #collection outfit, but they got wet so i had to put on normal winter shoes. Damn, you, cold! 😉 Anyways..here are the 6 lucky WINNERS of my @hm GIVEAWAY! Yay! @brinamp @katyaraykova @grz_federica @veronikajohanna @jenny_4ka @flywithlizzy Congrats everyone!!! Also a big thanks to all of you who joined my giveaway! Preparing some more soon! 😉 #hmaustria #hmshowroomVienna @elas_stories 📷: @tamara279 (my beautiful sister-in-law) 😉 #canondeutschland #irinainvienna #travelerinvienna #viennablogger #viennanow #dametraveler #sheisnotlost #ootd #thebow

A post shared by Irina (@irinahp) on

London is all dressed up 🎄Happy Friday everyone!

A post shared by JULIA LUNDIN (@julialundinblog) on

Night swims in winter wonderland ⭐️

A post shared by NOOR (@queenofjetlags) on

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion