Politika privatnosti - COCOMINT

Politika privatnosti

POLTIKA PRIVATNOSTI

Privatnost naših potrošača nam je bitna, u nastavku je prikaz naše bezbednosne politike, ali ako imate bilo kakva dodatna pitanja, kontaktirajte nas putem KONTAK forme na sajtu, link ovde. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Preuzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja vaših ličnih podataka, uključujući i šifrovanje vaših podataka važećim standardima industrije.

Tokom vaše posete našem sajtu možemo prikupiti određene lične informacije koje su neophodne da obavite kupovinu proizvoda, u svrhu naplate, za isporuku vaše robe. 

Zadržaćemo vaše informacije onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo vašu porudžbinu, odgovoriti na bilo kakvu primedbu/povratnu informaciju.

Kada je u pitanju obrada podataka o ličnosti mi u svemu dosledno sprovodimo, odnosno primenjujemo odredbe: ZAKON O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018)

Sajt cocomint.rs neće predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ako se to od nas ne bude zahtevalo zakonom.

Maloletnici mogu koristiti našu internet prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja.

Naš sajt može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete našem sajtu u skladu sa vašim ličnim potrebama. Možete onemogućiti kolačiće podešavanjem svoje Internet postavke.

Ova stranica može da sadrži linkove ka drugim sajtovima sa svojim politikama privatnosti, mi nismo odgovorni za politiku privatnosti tih sajtova.

Internet prodavnica cocomint.rs zadržava pravo da odbije pružanje usluge ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni uslovi korišćenja, a shodno zakonskim ograničenjima.