Počelo je sniženje u Mangu: ovih 10 stvari bi trebalo da kupite odmah!

Sniženje u Mangu je počelo 13. decembra, tradicionalno u četvrtak, 2 nedelje pre Zarinog snižanja. I dok čekamo da druge rasprodaje počnu, naši stilisti vam daju prepruku na šta bi trebalo da potrošite novac u tom famoznom prvom krugu sniženja.

Hajde da pogledamo zajedno:

#1 Bela košulja Mango (2.490 RSD, link ovde)

Klasik koji svaka žena treba da ima. Ako nemate belu košulju, ili je vreme da je zamenite novom, sada je vreme da je šopingujete.

#2 Naborana majica Mango (1.990 RSD, link ovde)

Pored klasičnih komada, kupiti i neki komad odeće koji podseća malo na dizajnerske komade. Primer je ova naborana majica od finog, laganog materijala u beldoroze boji.

#3 Vuneni kaput Mango (9.990 RSD, link ovde)

Nemojte čekati drugi krug sniženja ako vam treba kaput. I ako uspete da ga uhvatite u svojoj veličini. Kaputi i torbe prvi planu na policama.

#4 Kožna torba Mango (3.490 RSD, link ovde)

Kao što smo rekli za kapute, ovakve kožne torbe prve odu. Ako ste srećnica koja ih uglada, ne ispuštajte ih iz ruku.

#5 Farmerice Mango (3.790 RSD, link ovde)

Pantalone zvonarice su postale vrlo popularne poslednjih sezona zato im je cena uvek bila visoka, rasprodaje su vreme kada možete kupiti jedan ovakav šik komad za kombinovanje povoljno.

#6 Bluza Mango (1.990 RSD, link ovde)

Ovaj tip bluze možete nositi na posao, u grad, na proslave, gde god naumite, zavisi samo uz šta ih kombinujete.

#7 Pojas Mango (1.690 RSD, link ovde)

Uvek zaboravimo da sebi kupimo ovakav komad. A nećete verovati koliko će vam podići stil! Pojasi obično imaju visoku cenu zato ih ne kupujemo često. Rasprodaje su vreme kada treba da odaberete sebi jedan ovakav komad.

#8 Baletanke Mango (1.690 RSD, link ovde)

Dobru obuću nije lako pronaći. Još ako im je snižena cena i ulovite svoj broj, odmah na kasu! Neće se zadržati dugo na polici, planuće odmah.

#9 Haljina Mango (3.790 RSD, link ovde)

Kao što smo rekli, rasprodaje su dobro vreme da kupite klasike kao što je bela košulja ali i da počastite sebe nekim šik komadom, da ostavite utisak kad se pojavite. Jedan sjajan komad za to je ova kul dizajnirana duks-haljina:

#10 Džemper Mango (3.290 RSD, link ovde)

Mango je uvek u ponudi imao dobre džempere u jarkim bojama. Mi smo ovog puta odabrali ovu kraljevsko plavu.

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.