Ove sezone se nose kaiševi: evo kako da ih nosite - COCOMINT

Aksesoar koji je najbitniji ove sezone je svakako POJAS. 

Ako malo prošetate Instagram profilima, zapazićete da se na svakom fashion profilu u nekoj od kombinacija javlja i pojas preko kombinacije.

Pojas ili kaiš, je prešao dug put u svojoj istoriji. Sećate se svi ženskih korseta, korseti su se vremenom smanjivali i pretvorili u pojas. Funkcija im je bila da budu što više udobni ali da i dalje naglašavaju ženama struk.

Jedno vreme su bili van ženske mode, međutim, sada se opet vraćaju. Najviše se nose oni široki koji vam na najbolji način naglašavaju figuru.

Kako biste stekli pravi utisak kakvi pojasevi i kaiševi su popularni, pogledajte kakvi modeli su najpopularniji u Zari ove sezone kao i njihove cene:

#1 Zara (1.990 RSD, link ovde)

#2 Zara (2.290 RSD, link ovde)

#3 Zara (2.590 RSD, link ovde)

#4 Zara (2.590 RSD, link ovde)

To je ono što vidimo u radnjama.

Ali, hajde da se osvrnemo na visoku modu. U toku su nedelje mode i dizajneri predstavljaju svoje jesenje i zimske kolekcije za sezonu 2020. Zanimljivo je da su mnogi predstavili kombinacije upravo sa pojasevima preko haljina i blejzera. Tako da možete očekivati ovaj trend i naredne godine.

Evo odmah i primera, pogledajte slike sa revije modne kuće Chloé:

kaisevi kako ih nositi

kaisevi kako ih nositi

Pošto se pogledali primere iz radnji i revija, sada sledi STILSKI DEO.

Kako kombinovati pojaseve i kaiševe?

Definitvno stil broj jedan ove sezone je preko blejzera.

Evo odmah primera:

kaisevi kako ih nositi

Ako nosite blejzere, izvadite sada jedan iz ormara, nabavite pojas i isprobajte ga u raznim kombinacijama – majica + blejzer + pojas + pantalone ili suknja. Pogotovu su popularni kod oversized blejzera (kao na slici iznad) jer onda pojas uživa maksimalno u svojoj funkciji.

Međutim, devojke obožavaju da ga nose i preko košulja, džempera, haljina i prsluka. Sve primere ćete videti na slikama ispod:

kaisevi kako ih nositi

kaisevi kako ih nositi

Da li biste nosili pojas preko kombinacije?

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

https://www.instagram.com/p/B9B8xuBJIfd/

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.