Ove 3 suknje su savršene za praznike (+ gde ih kupiti) - COCOMINT

Ovaj post je nastao kao naša inicijatva da za praznike promovišemo suknje. Moramo priznati da su suknje u modernom dobu pomalo zapostavljene u odnosu na pantalone tako da vam ovim postom donosimo malo inspiracije za stilizovanje i naše šoping predloge.

Ove 3 suknje možete vrlo lako kombinovati a izgledaju fantastično! Pogledajte celu listu:

#1 Kratka suknja od pliša

Pliš je materijal koji je idealan za praznične dane jer nosi dozu glamura i raskoši. Materijal koji se carevi i kraljevi vrlo rado birali za ukrašavanje svojih dvorskih palata ali i za svoja raskošna odela. Oduvek je bio sinonim za ekskluzivnost i otmenost. Pošto ga ne možete nositi u vreme letnje sezone, preporučujemo da suknju od pliša obučete za vreme prazničnih okupljanja.

Naša preporuka za šoping je ova crvena suknja iz Berške kojoj asimetrično prišiven karner dodaje na raskoši. Uz nju možete nositi crni bodi top ili providnu bluzu.

Bershka (2.590 RSD, link ovde)

 

#2 Midi suknja od veštačke kože

Crnu midi kožnu suknju možete nositi sa viskokim potpeticama, sa čizmama iznad kolena ili sa kratkim gležnjačama. Od topova, uz ovu vrstu suknje možete kombinovati puno komada: košulje, obične T-shirt majice, off-shoulder modele ili bodi topove.

Mi vam preporučujemo da razbijete monotoniju i kombinujete cvetne dezene. Naša preopuraka za šoping je ova suknja iz Berške.

Bershka (2.290 RSD, link ovde)

#3 Duga plisirana suknja

Plisirana suknja je već nekoliko sezona pristuna na policama poznatih brendova i stajliš devojke još uvek nisu spremne da se odreknu ovog trenda. Ova suknja idelano paše kako uz obične bele patike tako i uz visoke potpetice. Zato je i toliko voljena. Možete je nositi kako sa duksevima tako i sa romantičnim bluzama i karnerima.

Naša preporuka je da je noste uz bodi top koji će isticati vašu figuru, jer ova suknja vas sužava u struku i zato treba naglasiti gornji deo tela.

Preporuka za šoping je ova bordo suknja iz Berške koju vrlo lako možete kombinovati uz bodi top u crnoj, krem ili zlatnoj boji.

Bershka (3.290 RSD, link ovde)

Foto: pinterest.com, bershka.com