Online kupovina: naručivanje preko sajta modne kuće Mona

Mona 2019. godine slavi 30 godina postojanja.

Za 30 godina, ova srpska modna kuća je postala dobro poznat brend kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini gde ima svoje radnje, ukupno 50 radnji u 4 zemlje.

modna kuca mona limited edition

Kada pitate devojke na šta ih Mona asocira, dobićete odgovor: kvalitetne kožne torbe i jakne. Mona je postala simbol kvaliteta, proslavila se definitivno po kožnim stvarima, ali danas, Mona u svojim kolekcijama nudi sve što modernoj ženi treba.

https://www.instagram.com/p/B6u4BqfJMLi/

Moderan dizajn, kvalitetne materijale i dostupnost ženama u celoj Srbiji.

mona online narucivanje

Da, kažemo celoj Srbiji jer Monine stvari možete naći u brojinim Mona radnjama u zemlji, a na njihovom sajtu možete da proverite koja je prodavnica vama najbliža, mapa prodavnica se nalazi na linku ovde.

Ali, to nije sve!

Gde god ste nalazite u Srbiji, možete doći do Moninih stvari tako što ih možete poručiti preko njihovog veb sajta.

Ono što je sjajno jeste to što ova modna kuća ima odličan sistem za naručivanje odeće putem interneta.

Moramo priznati da online naručivanje u Srbiji još uvek nije zaživelo u toj meri kao u Americi ili Zapadnoj Evropi već se uglavnom odvija putem društvenih mreža, Fejsbuka ili Instagrama.

Mona je možemo reći pionir u ovoj kategoriji Online kupovina, jer su odavno uspostavili ovaj sistem i devojke itekako posećuju njihov sajt i naručuju stvari preko njega.

haljine mona 2018

Želimo da vas upoznamo sa sistemom naručivanja koji Mona ima.

Sistem je zapravo vrlo lak, sajt je brz i lako se snalazite na njemu.

Kad otvorite sajt www.mona.rs otvara vam se glavna stranica brenda i odatle birate da li želite da idete na žensku ili mušku kolekciju ili da bacite pogled na snižene cene.

mona naručivanje

Kad otvorite proizvod koji vam se dopada, možete da saznate puno informacija. To je ono što je ogromna prednost online kupovine, jednim klikom, za pola sekunde, možete saznati informacije za koje biste u fizičkoj radnji potrošili mnogo više vremena.

Vidite odmah koje veličine su dostupne za prodaju. Vidimo na primeru ispod, za ovu haljinu više nije dostupna veličina 36.

mona online narucivanje

Opis i Specifikacija vam nude detalje o materijalu i kroju. U polju Odredi veličinu, imate detaljno objašnjeno kako da se izmerite i koja veličina od ponuđenih je za vas.

Ono što se nama posebno svidelo jeste opcija Proizvod možete naći u radnjama, jer odmah možete da vidite u kojim radnjama je dostupna ta veličina koja vama treba.

Ono što i na sajtu sami napominju – kada su zalihe pri kraju, posebno kada su u pitanju rasprodaje, postoji mogućnost da artikal nije dostupan iako piše na sajtu. Ali ćete brzo biti obavešteni čim se izvrši provera stanja.

Pošto ste odabrali veličinu, kliknite na KUPITE. Vaš proizvod je otišao u Korpu i to izgleda ovako:

mona online narucivanje

Na Moninom sajtu možete da se registrujte (ali nije obavezno), otvorite nalog i onda svaki sledeći put kad želite da naručite, samo se ulogujete i ne morate da kucate sve informacije za naručivanje ponovo. Ali, ako ne želite da pravite nalog, imate opciju samo da ukucate podatke za naručivanje.

Paket vam stiže kurirskom službom (dok su sniženja, rok isporuke je duži i bude od 4 do 7 dana, inače je od 2 do 3 dana) i plaćate kada ga preuzmete dakle plaćanje se obavlja u gotovini pouzećem.

mona online kupovina

Ako ste naručili proizvod koji košta manje od 5.000 dinara, poštarinu plaćate vi (250 dinara). Sve što je više od 5.000 dinara dostavlja vam se besplatno. Saznali smo i da imate opciju da vam se proizvod dostavi i u najbližu Mona radnju i onda možete da ga preuzmete besplatno.

Za dodatne informacije o kupovini, možete saznati na sajtu Mone u delu Kako kupiti, link ovde.

U Moni je zimsko sniženje počelo 20. decembra, tako da još uvek možete kupiti sjajne stvari po sniženim cenama.

mona online kupovina

Šta ako poručim proizvod ali mi se ne svidi kada stigne ili mi ne odgovara veličina?

Ovo pitanje je pitanje na koje moramo da odgovorimo u bilo kom postu koji se bude bavio online kupovinom jer je to glavna prepreka ljudi u naručivanju.

reklama

Monina poltika je sledeća: uz paket ćete dobiti i jedan obrazac za odustanak od ugovora koji ćete popuniti i vratiti nazad zajedno sa paketom. Za sve dodatne infomacije Mona ima korisnički servis, o kom možete pročitati na ovom linku ovde.

https://www.instagram.com/p/BqM-fkoAqQ9/

Iskustva drugih devojaka: malo smo istražili šta kažu devojke koje su redovne mušterije u Moni, i saznali smo da su prilično zadovoljne uslugom reklamacije. Kažu da u Moni prihvataju reklamacije i menjaju sve nepravilnosti kod njihovih proizvoda i nakon dugog perioda korišćenja. Recimo, pohaban kaiš ili ručka torbe ili kopča koja ne radi ili bilo kojia nepravilnost za koju smatraju da ne treba da se desi jer Mona prodaje visoko kvalitetne proizvode.

Za kraj, za vas smo izdvojili našu šoping listu TOP 7 prozivoda sa Moninog veb sajta:

#1 Crvena torba Mona (9.490 RSD, link ovde)

torbe online kupovina

#2 Crna kožna jakna Mona (41.990 RSD, link ovde)

kozne jakne narucivanje

#3 Bordo blejzer Mona (8.890 RSD, link ovde)

torbe online kupovina

#4 Haljina Mona (7.490 RSD, link ovde)

haljina mona naručivanje

#5 Blejzer Mona (6.290 RSD, link ovde)

sako mona naručivanje

#6 Bluza od svile Mona (5.490 RSD, link ovde)

bluza mona naručivanje

#7 Oranž torba Mona (9.590 RSD, link ovde)

torbe online kupovina

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.