Novi trend u nošenju torbica: kako ih nositi, cene i linkovi

Mnoge modne blogerke su rado prihvatile ovaj trend, mi smo još uvek malo u nedoumici da li nam se dopada ili ne. U pitanju su mini torbice oko struka.

Vratio se trend iz devedestih, i kao mnogi trendovi iz toga doba – za koje stručnjaci smatraju da je jedan od najgorih perioda modne industrije, nije prihvaćen od strane svih devojaka već ga nose samo one najhrabrije.

Veliki bum ovih torbica se desio kada je Guči izbacio svoj model, koji je odjednom postao ogromni trend na Instagramu, bukvalno sve svetske modne blogerke su imale jedan ovakav komad. Kao što ćete i videti ispod na slikama.

Potom su i veliki brendovi poput Zare, Manga i H&M-a pokupile trend od dizajnerskih kuća i uvrstile ovaj model torbice u svoje kolekcije.

Pogledajte kako ih modne blogerke nose:

 

Pa, da budemo iskreni, posle ovih slika, možemo reći da ovaj trend i nije tako loš kao što smo na početku mislili. U svakom slučaj, bacite pogledda vidite kakvi modeli su stigli i dostupni su da ih kupite u šoping centrima u Srbiji:

#1 Bershka (1.590 RSD, link ovde)

#2 Bershka (1.590 RSD, link ovde)

#3 Bershka (1.590 RSD, link ovde)

#4 Bershka (1.990 RSD, link ovde)

#5 Zara (1.990 RSD, link ovde)

#6 Mango (2.490 RSD, link ovde)

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]