Izgledajte kao milion dolara: kamel kaput - COCOMINT

Retko koji komad odeće može da nosi epitete raskošnosti, elegancije i jednostavnosti. Kaput u kamel boji je uspeo da pokupi sve ove epitete i da ih ne pušta. Zato ga volimo toliko.

Osnovne 3 boje kaputa koje apsolutno vredi imati u ormaru jesu: crna, kamel i siva. Ove 3 boje su nezamenjivi saveznik u hladnim danima i kad imate jakne ili kapute u sve ove 3 boje imaćete na raspologanju neograničen broj kombinacija i više se nećete pitatai – Šta obući danas?

Kapute je, iskreno rečeno, vrlo lako stilizovati. Uz kamel kaput možete nositi crnu, belu, bordo, tamnozelenu, braon torbu… Postoji vrlo širok spektar boja koje možete kombinovati sa kamel a naša je preopruka da kombinujete tamne nijanse boja (bordo, tamnozelena, teget, oker, itd).

Pa da počnemo sa inspirativnim stilskim kombinacijama:

Obzirom da znamo da posle čitanja modnih članaka i vi zaželite da posedujte slične komade poput modnih blogerki, uvek vam izdvojimo i ono što se trenutno prodaje u radnjama i šoping centar.

Pa da pogledamo 7 predloga za kupovinu:

#1 Zara (8.990 RSD, link ovde)

#2 Zara (4.990 RSD, link ovde)

#3 Zara (4.990 RSD, link ovde)

#4 Stradivarius (6.790 RSD, link ovde)

#5 Pull & Bear (3.990 RSD, link ovde)

#6 Mona (27.192 RSD, link ovde)

#7 Mango (7.990 RSD, link ovde)

 

Foto: walkinwonderland.com, thriftsandthreads.com, thegirlfrompanama.com, liketheyogurt.com, junesixtyfive.com, stylelovely.com/ladyaddict, zara.com, stradivarius.com, mona.rs, pullandbear.com, mango.com