Massimo Dutti ima online poručivanje: evo koliko je poštarina i za koliko stiže paket

Massimo Dutti ima online poručivanje: evo koliko je poštarina i za koliko stiže paket

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion

Massimo Dutti je dobio online prodaju za srpsko tržište. Celu ponudu ovog španskog brenda možete pogledati na ovom linku. 

Dugo su žene tražile neki kvalitetniji brend koji bi mogle da poručuju online, a znamo da je Massimo vrlo popularan u Srbiji, mnogi su se obradovali kada je i ovaj brend iz Inditex grupacije (u koju spadaju i Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius i Oysho) dobio online poručivanje. Sada svi ovi brendovi imaju imaju mogućnost online kupovine.

Zanimljivo je da Massimo ima i opciju da rezervišete u prodavnici neki artikal i da ga ona kupite i preuzmete u roku od 24 h:

Rezervacija u prodavnici

U aplikaciji imate opciju da rezervišete artikal u prodavnici. Kada izaberete artikal, kliknite na „+ info” – „rezervacija u prodavnici” i izaberite željenu veličinu i lokaciju. Ako je artikal dostupan, prikazaćemo Vam najbliže prodavnice koje ga imaju na zalihama. Po podnošenju zahteva za rezervaciju, poslaćemo Vam imejl sa informacijama o njegovom statusu.

Što se tiče poštarine, evo kako je objašnjeno na njihovom sajtu:

Rok za isporuku zavisi od izabrane vrste isporuke. Na raspolaganju imate sledeće vrste isporuke:

  •  Preuzimanje u prodavnici: Besplatno
  •  Standardna isporuka na kućnu adresu:  490 RSD

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 7500 RSD

Period isporuke: 2–7 radnih dana

Za vreme sniženja i rasprodaja, ove informacije se mogu menjati.

Kako biste se edukovali o online kupovini na vreme, savetujemo vam da pogledate naš stilski vodič koji se u jednom celom poglavlju bavi svim stvarima koje treba da znate kada je online kupovina u pitanju, link ovde.

 

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion