Massimo Dutti: 8 najlepših kombinezona za proleće 2020

Massimo Dutti: 8 najlepših kombinezona za proleće 2020

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion

Kombinezoni su oduvek bili odlična zamena haljinama.

Jednostavni, neobični i vrlo kul. Ove sezone su i dalje vrlo popularni a mi smo se odlučili da vam predstavimo nekoliko kvalitetnih kombinezona iz linije Massimo Dutti brenda.

Kod ovih komada jedino o čemu treba da mislite jesu cipele, torba i eventualno pojas. Pogledajte spisak naših omiljenih kombinezona za sezonu proleće 2020:

#1 Massimo Dutti (15.990 RSD, link ovde)

kombinezoni

#2 Massimo Dutti (12.990 RSD, link ovde)

kombinezoni

#3 Massimo Dutti (19.990 RSD, link ovde)

kombinezoni

#4 Massimo Dutti (9.990 RSD, link ovde)

kombinezoni

#5 Massimo Dutti (44.990 RSD, link ovde)

kombinezoni

#6 Massimo Dutti (12.990 RSD, link ovde)

kombinezoni

#7 Massimo Dutti (12.990 RSD, link ovde)

kombinezoni

#8 Massimo Dutti (10.990 RSD, link ovde)

kombinezoni

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

View this post on Instagram

Ono kad u jednoj radnji nađete ceo outfit i perfektan je. @eceetuncel nosi ceo outfit iz Zare (pantalone 3.990 RSD, top 2.990 RSD, sandale 3.990 RSD). Ovu nijansu žute boje teško nalazimo, tako da smo se baš oduševili kada se ovaj pleteni top pojavio u Zari. Bitna stvar ovde je to što je žuta topla boja i unosi mekoću u ovaj harmonični stil, ne bi bio isti efekat da je u pitanju recimo beli top. Pastelne i neutralne boje su još uvek bez premca na tronu elegancije, zato nam ovaj outfit tako prija oku. U modi su sve šire pantalone, tako da se ovaj model odlično uklapa u ovakav stil. I sada dolazimo do obuće, bitan element ovde jer se sjajno uklapa u nostalgični stil koji želimo da postignemo. Ko je imao prilike da zaviri u ormar svoje mame iz mladosti, zna da su se tada nosile baš ovakve sandale. Moda osamdesetih se vraća na velika vrata. Da li vam se dopada ovakva moda? Prevucite da vidite sve komade sa slike kako izgledaju na sajtu Zare. #feelingfashion

A post shared by COCOMINT Media (@cocomint.rs) on

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion