Maturska haljina Marije Žeželj: evo gde je možete kupiti (slike, cena)

Marija Žeželj je jedna od najomiljenijih tinejdžerki u Srbiji.

https://www.instagram.com/p/B6LxtT7BcQx/

Marija je iz Novog Sada gde ide u gimanziju Jovan Jovanović Zmaj. Ima 18 godina i pre neki dan je sa svojim vršnjacima proslavila maturu u svojoj gimnaziji.

Tinejdžerima je matura jedan od bitnijih dana, posebno devojkama jer žele da imaju outfit koji će obeležiti njihov stil.

A to često nije lako.

Ako ste tinejdžer i ovo čitate, znate da je odabir haljine, cipela, torbice, nakita i šminke vrlo težak zadatak.

Posebno u Srbiji – mali izbor odeće u odnosu na druge zemlje (a često i vrlo skuplji) može da nas dovede do toga da potrošimo puno novca iako to ne želimo.

E sad, dolazimo polako i do Marijinog outfita.

Pogledajte šta je Marija odabrala za svoj bitni maturski dan:

U pitanju je vrlo stajliš outfit koji Mariji pristaje savršeno.

Haljina modernog kroja u neutralnoj krem boji sa izrezom sa strane. Haljina nas malo podseća na futurističke filmove i zato nam se još više dopada frizura koju je Marija odabrala – niski rep sa zalizanom kosom i pokupljenim izraženim razdeljkom na sredini.

marija zezelj matura

Za obuću bira jednostavne providne sandale sa blok petom koje su jedan od vrelih trendova sezone.

Šminka je vrlo prirodna sa crvenim karminom koji inače odlično stoji ukoliko nosite ovakve neutralne nijanse kao Marija na slici. Posebno krem nude nijansu.

Primetili ste da Marija preko haljine nosi beli mantil.

Ovaj mantil smo već viđali na njenom Instagram profilu, tako da je odabrala nešto što već ima i iskombinovala sa svojom maturskom haljinom.

Ovo je, inače, jedan od tajnih trikova poznatih modnih stilista – uvek dodajte još jedan sloj odeće.

Svi će se fokusirati na odabir haljine, štikli i torbice a vi idite korak dalje i dodajte na svoj outfit i blejzer, kimono ili mantil i dobićete za nijansu višu stilsku kombinaciju.

Gde možete kupiti istu haljinu kao Marijinu?

Ukoliko mislite da je Marija izabrala haljinu poznatog dizajnera ili skupog modnog brenda, grešite! Ona je svoju matursku haljinu naručila online preko britanskog poznatog sajta Asos.

Asos je poznat po haljinama modernih krojeva i povoljnim cenama. Dostava je besplatna ali morate paziti ukloko naručujete skuplje haljine koliko će vam na granici obračunati porez.

Cenu Marijine haljine i link ka njoj (još uvek je dostupna online u gotovo svim veličinama tako da je možete naručiti i vi!) pogledajte na sledećem linku:

#1 ASOS haljina (€62.21, link ovde)

marija zezelj matura haljina

https://www.instagram.com/p/B6V-JunJvzk/

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.