Manifest: novi stajliš brend za sve superžene u 2019. godini

Danas vam predstavljamo brend čiji je dizajn prilagođen devojkama koje rade a žele da izgledaju stajliš i kul a u slobodne vreme vole da nose kvalitetne stvari od prirodnih materijala.

Predstavljamo vam novi brend na tržištu – Manifest.

https://www.instagram.com/p/Bt8xU0mB780/

Definitivno možemo reći da je ovaj brend namenjen novim generacijama superžena, onima koje ustaju, rade, žure, obavljaju sve poslove u toku dana a u isto vreme se osećaju odlično i žele da se to vidi i kroz njihov stajling.

Znate i sami, a i mi smo vam kroz naše postove više puta to i rekli, printovi na majicama su postali vrlo popularni i ostaće na tom tronu jako dugo.

Manifest u svojoj kolekciji ima upečatljiv dizajn majica posebno efektan ako se kombinuje sa Manifest suknjama i pantalonama koje su drugačijeg kroja i izbora materijala nego što smo navikli.

Saznali smo i jednu zanimljivost.

Ovaj brend u svojoj kolekciji ima haljinu koja je rađena od materijala iz Šanel kolekcije. U pitanju je bež haljina dugih rukava a ako budete čitali post do kraja, saznaćete i po kojoj ceni možete kupiti ovu haljinu!

Manifest brend je skrenuo našu pažnju na Instagramu tako da smo morali da saznamo više, kakva se priča krije iza.

Evo šta smo saznali:

#1 Ko stoji iza brenda Manifest?

Manifest je brend iza koga pre svega stoje dve drugarice.

Ana je po profesiji inženjer dizajna tekstila i odeće a Tatjana je pravnik.

#2 Ispričajte nam priču kako je nastao vaš brend.

Pre par meseci  smo u razgovoru primetile da na tržištu nije dovoljno velika ponuda stvari koje bi lično mi ili naše drugarice nosile i kroz priču o modi i krojevima došle smo na ideju da baš mi pravimo upravo  takve modele. Da postoji brend i za ljude koji rade i nose suknje i pantalone na posao i majice i dukseve u slobodno vreme.

#3 Na vašem Instagramu smo videli da u kolekciji imate suknje, pantalone, haljine ali i nakit. Možete li nam reći šta sve čini jednu Manifest kolekciju?

Manifest trenutno ima dve paralelne kolekcije.

https://www.instagram.com/p/BttWdL2hC9z/

Jedna je posvećena ljudima koji rade, vole unikatan dizajn i mogu na jednom mestu da pronađu kompletan outfit od nakita do garderobe koja odgovara i poslovnom sastanku i večernjem izlasku.

Drugi deo kolekcije se bazira na jedinstvenim krojevima majica i printovima u kojima svako može da se pronađe.

#4 Objasnite nam malo kako teče proces kreiranja kolekcije.

Kreiranje je nama stvar trenutne inspiracije. Trudimo se da ženski deo kolekcije bude prilagođen različitim tipovima građe jer lepota i jeste u našim različitostima.

#5 Po čemu su posebne stvari sa etiketom Manifest?

Primarna ideja jeste da Manifest ne pravi serijsku proizvodnju modela. Već svaka suknja, pantalone, svaki komad kolekcije je limitiran i jedinstven.

Manifest pravi garderobu koja može biti rađena i po vašim merama i prilagođena vašoj građi.

#6  U kojim veličinama kreirate odeću?

Sve se radi u standardnim ženskim veličinama S, M, L  i muškim veličinama  M, L, XL.

Ali deo Manifest kolekcije koji uključuje suknje, haljine i pantalone može biti urađen po vašim merama.

https://www.instagram.com/p/Btf8MmxhsOe/

#7 Primetili smo da koristite jedinstvene materijale. Dizajn se razlikuje od stvari koje viđamo svaki dan u ponudi, možete nam malo više reći o izboru materijala za Manifest kolekciju?

Materijali su nama u kreiranju najvažniji.

Ponosimo se time što su majice od najkvalitetnijeg pamuka na tržištu. Mnogo pažnje poklanjamo izboru materijala koji će  biti prijatan za nošenje i lepo se oblikovati po modelu koji smo zamislile.

Većina materijala koje koristimo je uvozna i gledamo da održimo jedinstvenost tako što isti materijal ne koristimo za više od jednog ili dva modela.

#8 U okviru Manifesta se nalazi i DUSHA soul koncept, šta on predstavlja?

DUSHA je deo kolekcije našeg brenda koji je orjentisan ka mladim i urbanim ljudima i svima koji vole statement majice i natpise.  Svima nama koji smo stalno u pokretu važno je da pamuk koji nosimo bude sto prijatniji i kvalitetniji i to je bila primarna ideja pri izboru materijala za DUSHA kolekciju.

#9 Kada možemo da očekujemo DUSHA soul u prodaji?

DUSHA je zvanično puštena u online prodaju  11.2.2019 i vrlo se radujemo da vidimo što više DUSHA majica na ulicama grada.

#10 Kako možemo da kupimo stvari iz Manifest kolekcije?

Trenutno smo orjentisani na online prodaju i poručivanje preko Instagrama (link ovde). Imamo u planu uskoro da naše stvari pronađete i u nekom od popularnih concept store-ova u Beogradu.

#11 Koliko vremena je potrebno od naručivanja da Manifest komad stigne na našu adresu?

Zavisi od modela koji je u pitanju.

Najvažnije nam je da klijenti budu zadovoljni i već isti dan kada poruče garderobu ona im može biti poslata na adresu.

Obzirom da radimo modele i po merama, u tom slučaju se čeka najviše dva dana da vam se vaš model pošalje.

https://www.instagram.com/p/Btaffl8hmeJ/

#12 Da li je poštarina uključena u cenu?

Ne. Cene smo prilagodili materijalu i kvalitetu proizvoda obraćajući pažnju na našu ciljnu grupu, da su svima dostupne Manifest stvari. Poštarina se plaća pri preuzimanju paketa.

#13 Šta vas, kao kreatore, najviše raduje u celom procesu vođenja brenda Manifest?

Sve! 😀

Uživamo u svakom trenutku dok traje proces  kreiranja i nakon njega. Od biranja materijala i prepravki modela da bude baš onako kako smo zamislile, do osmišljavanja novih printova i komunikacije sa klijentima kada kupe finalni proizvod. Apsolutno smo na svaki deo procesa ponosne i radimo ga sa uživanjem.

#14 Dajte nam mali nagoveštaj šta da očekujemo od Manifesta za narednu sezonu.

Mnogo toga!

Trenutno smo jako inspirisane i veliki vetar u leđa nam daje interesovanje za nas brend. Tako da naredna kolekcija sadrži mnogo toga zanimljivog i za svakoga. Da se u Manifestu pronađete i vi i vaš momak i drugarica i roditelji i vaspitačica iz vrtića pored vaše zgrade i devojka na šalteru u banci pa i vaša baka, što da ne!

Ukoliko su vam se Manifest stvari dopale, za vas smo saznali i cenu ovih modela:

#1 DUSHA majica Manifest (1.500 RSD, link ovde)

#2 Srebrne pantalone Manifest (7.000 RSD, link ovde)

#3 Haljina Manifest, na poklon dobijate pojas (10.000 RSD, link ovde)

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.