5 blogera koje treba da pratite ako imate kovrdžavu kosu

Kovrdžava kosa definitivno jeste privilegija malog broja ljudi. Ali, s tom privilegijom dolazi i muka stilizovanja. Jer naravno, kovrdžava kosa nije poslušna kao ravna i svaka dlaka vodi svoju politiku.

U pomoć nam pristižu razne kozmetičke kuće sa svojim proizvodima, balzami, serumi, ulja, stajleri za kosu, itd. Definitivno je kovrdžama potrebna dodatna nega kako bi očuvale elastičnost, mekoću i sjaj.

Kovrdže imaju tedenciju da postanu suve a to je ono što želite da sprečite ako želite da uvek imate stajliš frizuru.

Danas vam predstavljamo 5 devojaka sa različitih krajeva sveta koje imaju prekrasne kovrdže, pogledajte njihove Instagram profile:

#1 Italijanka Federika

Federika je prelepa Italijanka koja ima bujnu kosu čokoladnih tonova. Na slikama je njena kosa uvek prerfektno stilizovana sa velikim valovima koji doprinose crtama i bojama njenog lica – oči boje lešnika, pune obrve i tamna put.

https://www.instagram.com/p/BgEBzsfn_4w/?taken-by=federicola

#2 Marokanka Nada

Ova modna blogerka je poznata po svojoj uvek stilizovanoj kosi boje klasja. Njena kosa je prirodno kovrdžava kao što vidite na slici, međutim, Nada obično kosu stilizuje stajlerima i pravi valovite prelome.

https://www.instagram.com/p/BY6Va0NAsRB/?taken-by=nadaadellex

#3 Britanka Arlisa

Arlisa je zapravo pevačica iz Londona. Ali nas je njena bujna, tršava kosa privukla svojom autentičnošću. Njena kosa je toliko prepoznatljiva da joj nije potrebno dodatno stilizovanje te je Arlisa uglavnom nosi ovako kako je i vidite na slici.

https://www.instagram.com/p/Be6AeZHFiyi/?taken-by=arlissa_xx

#4 Amerikanka Sazan

Sazan Hendriks je blogerka koja ima vrlo bujnu kosu i odvažila se na taj korak da je skrati u paž. Kada je osuši fenom, njena kosa je na sve strane i definitivno joj je potrebno dodatno stilizovanje. Ona krajeve stilizuje figarom i voskom kako bi dobila frizuru sa slike.

https://www.instagram.com/p/Bfg9qBknsG1/?taken-by=sazan

#5 Francuskinja Mari

Mari voli prirodan izgled kovrdžave kose tako da je uglavnom nosi ovako kako vidite na slici – sa priordno tršavim valovima. Njena kosa je prirodno u tamnobraon nijansama ali ona nosi balajaž u svetlim plavim nijansama.

https://www.instagram.com/p/BgMPGyCgcWb/?taken-by=marieandmood

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]