Koačela festival 2018: modni ili muzički festival?

Ovih dana se mnogo govori o Koačela festivalu. Ovaj festival je trenutno u toku a završava se u nedelju 22. aprila. Kao i svake godine, održava se u sunčanoj i toploj Kaliforniji. Pogledajte kako izgleda polje na kome se održava ovaj festival:

Kakav je ovo festival?

Pa, na prvom mestu ovaj festival je muzički. Na njemu nastupaju najveća svetska imena iz muzike, a ovih dana se najviše priča o nastupu Bijonse koji je oduševio sve njene fanove.

Na drugom mestu, ovaj festival je umetnički. Na njemu možete videti vrlo zanimljive postavke i dati jedinstvenu poslasticu svojim čulima. Na slici ispod vidite Spectru – 7 spratova visoku panoramu u svim bojama sa koje možete gledati festival punim pogledom od 360 stepeni.

I kao što ste videli ovaj festival jeste muzički i umetnički, kako mu i stoji u punom nazivu – Coachella Valley Music and Arts Festival. Međutim, ovaj festival, otkako je počeo da se održava, a počeo je davne 2001. godine, ne prestaje da privlači pažnju ljudi. To je dovelo i do toga da mnoge poznate ličnosti iz Los Anđelesa, svake godine pohrle ka Koačeli.

Što je lančano povuklo i ogromnu medijsku pažnju a samim tim i želju mnogih ljudi da budu viđeni na ovom festivalu. I sami organizatori plaćaju influnserima da dođu i da promovišu festival.

Time dolazimo do treće stavke – Koačela festival je nenamerno postao i modni festival.

I mi smo oduševljeni svim stilskim kombinacijama koje viđamo svaki dan na profilima modnih blogerki.

Zašto?

Jer ovakve kombinacije ne viđamo svaki dan. One su tako boho, tako slobodne, tako festivalske, da prosto poželimo da smo tamo!

Šta je karakteristično za oblačenje ukoliko idete na ovaj festival? Nose se šeširi, čizme u kombinaciji sa šortsevima, čipakanim ili lepršavim haljinama, rese, kaiševi kao modni dodaci, alka minđuše, više ogrilica, kombinazoni ili teksas haljinice.

Hajde da vidimo koje su to kombinacije koje su modne blogerke tako pažljivo smišljale (a ove outfite i te kako treba smišljati) i odlično iznele na ovom letnjem, muzičkom, umetničkom a mi dodajemo i – modnom festivalu:

https://www.instagram.com/p/BhpGPmJgfy-/?taken-by=nimabenati

https://www.instagram.com/p/BhjsBwbg5em/?taken-by=weworewhat

https://www.instagram.com/p/BhovCK-BvL1/?taken-by=valentinamarzullo

https://www.instagram.com/p/BhpXXCbB16N/?taken-by=littleblackboots

https://www.instagram.com/p/BhpJ7gthdYy/?taken-by=emitaz

https://www.instagram.com/p/BhpFOcNDeKz/?taken-by=taylor_hill

https://www.instagram.com/p/Bhjswyqhdyx/?taken-by=negin_mirsalehi

https://www.instagram.com/p/BhpZml2F7Bh/?taken-by=tatjanamariposa

https://www.instagram.com/p/BhkP4S8g1WO/?taken-by=laurajadestone

https://www.instagram.com/p/BhkQ0lhjOHK/?taken-by=jamienkidd

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]