Ko je Barbara Tatalović i 5 razloga zašto je morate voleti (foto)

Otkad se pojavila u javnosti sa poznatim glumcem Milošem Bikovićem, svi su želeli da saznaju ko je ona. Ko je lepa mlada Srpkinja koja ima prelepo lice i puno stila!

barbara tatalovic

Ona je prelepa Barbara Tatalović koja je naš uspešan model, radila je brojne kampanje kako za domaće tako i za svetske brendove.

https://www.instagram.com/p/BdHlQ2_jmF7/?hl=en&taken-by=barbaratatalovic

Njene zelene oči nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Mi smo njeno lice primetili kada je ELLE magazin izbacio svoju Bride ediciju i na naslovnoj stranici se našla ova devojka koja je radila kampanje za brojne domaće poznate brendove noseći njihove kreacije venčanica.

Ova devojka je vrlo mlada, ima samo 22 godine, ali ima puno stila i ume da iznese odevne komade vrlo moćno i to je razlog zašto je brendovi žele za svoje kampanje.

A ono što smo mi saznali na njenom Instagram profilu nas je dovelo do 5 razloga zašto jednostavno morate voleti Barbaru Tatalović:

#1 Njen osmeh će vas razoružati

#2 U njen stil ćete gledati dugo 

#3 Zavodljiv pogled i nevinost u jednom 

#4 Voli životinje

#5 Kaže da ako odrastanje znači nositi sexy pidžame, ona nikad neće odrasti

Tu su neke stvari koji je Barbara podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. A pogledajte kako ona izgleda na crvenom tepihu, kao prva diva, zar ne?

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

https://www.instagram.com/p/B8GT2CCJ4mi/

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.