9 stajliš načina da nosite crnu svaki dan u sezoni jesen/zima 2018

Crna boja nam je oduvek bila spas u mnogim u outfitima. Sigurno i vi imate te jedne crne pantalone koje oblačite u kriznim situcaijama, onda kada ne znate šta ćete obući.

Crna boja je odlična za kombinovanje, koristite je kao prvi sloj u stilizovanju. Ali, postoji onaj još jedan način kako možete da je nosite.

U svetskim modnim krugovima je to jedan od omiljenih načina.

Devojke u Americi obožavaju da nose crnu na ovaj način.

Blogeri su ovaj način proslavili.

U pitanju u all black kombinacija iliti obući se u crnu od glave od pete. Nije lako moramo priznati. Morate uklopiti strukture i materijale kako ne biste izgubili šarm i harizmatičnost u toliko tamne boje.

Hajde da vidimo kako ove modne blogerke nose crnu u svojim svakodnevnim kombinacijama. Pogledajte 9 načina kako da nosite crnu svaki dan:

#1 Džemper, široke pantalone, uske čizme

Kad nosite crnu boju, možete slobodno da se igrate se oversized komadima i nećete izgledati neuredno jer crna suzbija privid da imate višak materijala na sebi.

kako nositi crnu

#2 Košulja, pantalone ravnog kroja

Ova kombinacija spada u elegantno-poslovne. Vrlo je uglađena, jednostavna ali u isto vreme šalje jednu strogu i snežnu poruku.

kako nositi crnu

#3 Pletena rolka, midi suknja, slip-on papuče

Uske rolke su ultra, ultra trending ove sezone. Možete nositi crnu rolku sa crnom suknjim i dobiti vrlo privlačan outfit.

kako nositi crnu

#4 Crne pantalone, crna bluza, crni kaput

Cela ova kombinacija + crne naočare i osećaćete se kao model off-duty. Moćna kombinacija, vredi je isprobati!

kako nositi crnu

#5 Crna uska rolka, crne naočare, crveni karmin

Ovde se fokusiramo na detalje koje možete dodati svojoj all balck kombinaciji. Crne naočare su jedan od neizostavnih komada koje svaka stajliš devojka ima, njih možete stilizovati sa ostalim crnim komadima. Na to dodajte zlatne minđuše i crveni karmin i spremni ste za misiju!

kako nositi crnu

#6 Crna rolka, bomber, farmerice

Evo primera da crna kombinacija nije samo elegantna. Možete je nositi i za šetnju gradom. Za to su vam potrebne jedne skinny farmerice i uske čizmice. Za prvi sloj obucite crnu rolku a preko prebacite crni bomber.

kako nositi crnu

#7 Crne pantalone, bluza sa volumenom u rukavima

Zamislite ovaj outfit bez kaiša, torbice, naočara. Bio bi previše običan i to bi bila kombinacija koja nije stilizovana. Detalji čine ceo outfit stilski sređenim.

kako nositi crnu

#8 Crna svilena košulja, duge široke pantalone

E, ovo vam je jesenji pandan onoj čuvenoj letnjoj kombinaciji: široke bele pantalone i neutralna košulja. Za jesen imamo isto to samo u tamnoj verziji: svilena crna košulja koju nosite duboku otkopčanu sa širokim crnim pantalonama.

kako nositi crnu

#9 Crna T-shirt majica, crno odelo

Ova kombinacija je tako 2018. godina. Ove godine su ženska odela na vrhuncu svoje popularnosti. Zadržaće svoju poziciju i naredne godine. Do tada evo inspiracije kako možete crno odelo da stilizujete:

kako nositi crnu

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.