Kako da nosite pocepane farmerke i kad zahladni - COCOMINT

Ni mi ne želimo da se odreknemo pocepanog džinsa dok traje sezona jesen/zima. Ne, ne, ovaj komad se itekako može nositi tokom svih sezona.

Otkad su se pojavile, svet ne želi da se odrekne ripped farmerki. Zašto? Jednostavno je – čine da se osećamo cool šta god da obučemo na njih.

Mi ih obožavamo, posebno volimo da ih nosimo vikendom kad krenemo u šetnju sa dragom osobom, ili čak u večernji izlazak ako ih iskombinujete sa nekom satenskom majicom na bratele… Uostalom, dosta je teksta, pogledajte savršene outfite za više ideja kako da stilizujete pocepane farmerke u ovoj sezoni jesen/zima:

1. Majica sa crnom čipkom + mantil maslinastozelene boje

what-to-wear-this-weekend-the-girl-from-panama-pamhetlinger-4-1440x2044

Crna i maslinastozelena se tako dobro slažu. Ako posedujte crne pocepane farmerke, naš savet je da što pre kupite nešto u zelenomaslinastoj boji. Spojite ih zajedno i eto idealne kombinacije.

2. Siva majica + svetle pocepane farmerke

mango-cardigan-acne-jensen-boots-ripped-jeans-autumn-outfit-2

Opuštena varijanta i odličan primer kako pocepane farmerke izvlače ono najbolje iz svake kombinacije onda kad nemate puno mašte i izaberete iz ormara najobičniju sivu majicu koju imate.

3. Dugi camel kaput + skinny džins

w6a9244_fotor

Ako nas pratite znate da mi obožavamo camel boju, pa je onda i dosta kombinujemo u našim postovima! Tako i ovde, mislimo da je camel kaput sjajan izbor za kombinovanje uz džins svetlih nijansi. Ako imate kratke čizme, savet je da ih ne upašete u čizme već da ih podvrnete kao na slici.

4. Duks + kožna jakna + pocepane farmerke

8k8b7011

Možda je ovo i outfit koji najbolje i najiskrenije paše uz pocepane farmerke. Sve druge kombinacije su varijacije a ova je ona prava. Definitvno pravi pravcati street style – udoban duks (preporučljivo u sivoj boji), crna torba i crna kožna jakna. Štikle ili patike: vi birate.

5. Pocepane farmerke i Šanel

img_3961

Ako vam kažemo da se pocepani džins probio do tih visina da se kombinuje i sa Šanel torbicom, onda definitivno znate da je ovo apsolutni must-have! Pocepane farmerke nosite u večernjoj varijanti: uz crne salonke i crnu Šanel torbicu.

6. Fluffy prsluk + patike 

tumblr_n1qt95udy11qkv30do1_500

Topli fluffy prsluci su u trendu i ove sezone. Ako ste kupili ovakav prsluk prošle godine, evo ideje kako da ga stilizujete. Uparite ga sa patikama i skinny pocepanim džinsom.

7. Džemper + statement ogrlica + salonke

8k8b3624

Da, mnogo je kombinacija na svetu koje uključuju pocepane farmerke i crne salonke. I nikad nam nije dosta ovog stila. Probajte ovu kombinaciju i znaćete zašto ih devojke širom sveta obožavaju!

8. Bomber jakna + skinny džins

d22a4f1de5efbb1c30526bb4b4dd5326

Ako ste krenuli u grad a želite da budete opušteni, ali naravno i trendy & stylish mi preporučujemo sledeću kombinaciju: bomber jaknu + pilotske naočare + skinny pocepane farmerke + kratke crne čizme. Defintivno kombinacija koja osvaja instagram profile, probajte!

9. Crni sako + pocepane farmerke + kratke čizme 

MILAN, ITALY - FEBRUARY 29: Bridget Bahl wearing black Rta ripped jeans, Alexander Wang top, McQueen shoes, Les Petits Joueuers bag, Zara studio jacket seen during Milan Fashion Week Fall/Winter 2016/17 on February 29, 2016, in Milan, Italy (Photo by Christian Vierig/Getty Images) *** Local Caption *** Bridget Bahl

Moćna kombinacija moćne žene. Prosto u ovakvom outfitu imate osećaj da osvajate ceo svet. A velike su šanse da i hoćete!

10. Rokenrol stil: uska ribbed rolka + pocepani džins

skinny-high-waisted-jeans-with-striped-sweater-bmodish

Ako se danas probudite i osećate se kao da ste u vremenu kada rokenrol osvaja svet, onda vam preporučujemo jednu totalno cool kombinaciju: rolka na prugice u retro bojama + crne skinny pocepane farmerke.

11. Dugi pleteni kardigan + beli pocepani džins

Bele farmerke se nose i zimi. I odličan su izbor za braon nijanse. Ako imate u ormaru dosta braon džempera i braon čizmice, dobar izbor za sledeću kupovinu bi bile pocepane bele farmerke.

12. Pleteni džemper + svetle ripped farmerke

distressed-jeans36

Sve što je pleteno dolazi u obzir kad se temperatura spusti. Zato u ovim hladnim danima biramo tople džempere i kombinujemo ih sa našim voljenim farmerkama, koje doduše nisu toliko pogodne da nas greju, ali to nas ne sprečava da ih i dalje nosimo i budemo stylish.