5 načina da nosite midi suknju ove jeseni - COCOMINT

# 1 Lepršava suknja + oversized džemper

Lepršava suknja cvetnog dezena fenomenalo paše uz oversized džemper neutralne boje. Obzirom da su Rock’n’Roll kombinacije apsolutno trendi, preporučujemo vam da ovu kombinaciju uparite sa bajkerskim čizmama. Dodajte tome zlatni nakit i imate dobitnu kombinaciju.

 

# 2 Kožna suknja visokog struka + svileni top

Nijedan ormar ne može da prođe bez kraljice među suknjama – crne midi kožne suknje. Može vam biti spasilac u brojnim situacijama – nosite je prilikom svečanih proslava, za opuštene večeri sa prijateljicama ili za dejt večeri a može se iskombinovati i za poslovne sastanke. Crnu kožnu suknju uparite sa belim topom sa V izrezom sa tankim bretelama. Potreban vam je još blejzer ili kraća jaknica preko kombinacije i spremni ste!

 

# 3 Plisirana suknja + cvetni top od čipke

Plisirane suknje su vrlo zahvalne za kombinovanje. Mogu se nositi sa rolkama, džemperima, duksevima, ali i sa čipkanim topovima. Ovaj outfit nam se vrlo svideo jer se u jednoj kombinaciji dešava toliko toga ali sa dosta harmonije. Plisirana suknja sa cvetnim detaljima uparena sa belim čipkanim topom – 2 komada spojena pojasom sa metalnim nitnama. Rokenerol momenat upotpunjuju bajkerske čizmice i torbica sa metalnim kaiševima.

 

# 4 Teksas suknja sa karnerima + bela košulja

Džins i bele košulje su u dubokoj ljubavi, tako da defintivno ne možete pogreštiti ako kombinujete bilo koji komad džinsa sa belom košuljom. Ova kombinacijama nas je oduševila jer njena strukturisanost mami poglede. Teksas obično ne viđamo sa karnerima, tako da u tom grmu leži autentičnost cele kombinacije.

 

# 4 Duga suknja na pruge + crni top sa dugim rukavima

Ako mislite da je vreme da svoje letnje suknje odložite sa strane, zastanite samo malo. Najbolji način da letnju suknju provučete kao jesenju kombinaciju jeste da je uparite sa crnim topom sa dugim rukavima, dodate na to oversized torbu i ceo outfit osvežite velikim okruglim zlatnim minđušama. Autmun, here I come!

Foto: aylinkoenig.com, thegirlfrompanama.com, instagram.com/itsashbrooke,  stylelovely.com/ladyaddict