3 tajne modnih blogera za odabir dobrih cipela (foto)

Danas dobijamo savete od poznate modne blogerke Ašli Bruk.

Na njenom jutjub kanalu smo pronašli dobre savete za stilizovanje a posebno jedan koji će interesovati mnoge devojke: kako stilizovati obuću.

https://www.instagram.com/p/BsvfqHdDTtg/

Mnogima je to teži deo procesa stilizovanja, pa i ovoj modnoj blogerki.

Ona kaže da je do skoro imala samo crnu obuću – čizme, čizmice, baletanke i bele patike. Međutim, trudila se da sebi stvori neku mini kolekciju obuće koju će moći da kombinuje sa običnim basic stvarima jer voli da nosi jednostavne komade.

Naglašava da takvu kolekciju ne možete da stvorite odmah preko noći jer ćete potrošiti mnogo novca odjednom, ali vremenom bi trebalo da gradite takvu kolekciju.

Bitno je da imate jednostavne modele ali i one neobične.

Dakle, kad malo bolje razmislite, interesantne cipele vam mogu pomoći da se rešite muke ako idete negde a ne znate šta da nosite, oblačite onda farmerice, majicu i neobične cipele ili običnu crnu haljinu i jedne od ovih cipela koje ćete videti dalje u postu.

Hajde da vidimo šta Ešli preporučuje:

#1 Obuća sa printom

Ako nosite jednobojne stvari, dodajte cipele sa printom i imaćete šik kombinaciju. Ali ovo ne važi samo za basic stvari, leopard cipele možete da nosite i sa drugim printovima.

#2 Neobičan dizajn

Umesto da odabete jednostavne ravne baletanke ili čizmice, birajte obuću koja ima metalne detalje i neobičan dizajn. Ona preporučuju cipelu sa slike koja ima kul elemente na sebi: metal, kopče, vrh koji ide u špic.

Omiljeni način na koji blogerka nosi ovakve cipele jeste sa romantičnim cvetnim haljinama jer onda ovakve cipele dodaju taj edgy faktor celoj kombinaciji.

#3 Sandale sa blok petom zanimljive strukture

naci dobre cipele

Još jedne cipele koje ova modna blogerka nosi na neutralne komade jesu ove sandale sa blok petom koje imaju neobičnu strukturu: šareni print, kaiševe i sjajne detalje na sebi.

Kaže da se slažu sa svim neutralnim nijansama i nosi ih kako sa tamnim neutralnim nijansama tako i sa svetlim, pastelnim.

Da li vam se dopadaju ova 3 modela za podizanje stila na viši nivo?

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.