Kada počinje zimsko sniženje u Zari 2019?

Kao što već znate, približava se zimsko sniženje u Zari i kao što ste već navikli na našem sajtu imate priliku da saznate i kada sniženje u Zari počinje za sezonu jesen/zima 2019. 

zara snizenje 2019

Zara ima 2 velika sniženja u toku godine, letnje i zimsko kada cene padaju do -70%. U prvom krugu sniženja cene padnu između 20% i 50%. Iako vam se možda čini da je najbolje kupiti u drugom ili trećem krugu, zapravo najbolje vreme da kupite stvari jeste u prvom krugu.

zara snizenje 2019

Zašto je najbolje kupovati stvari u prvom krugu sniženja?

Pogotovu ovo važi za Srbiju, Zara je verovatno najpopularniji brend u Srbiji, dok u drugim zemljama za top pozicijama se takmiče i brendovi koji uopšte ne postoje u Srbiji, tako da se stvari u Zarinim radnjama prodaju postepeno, odnosno nema tolike navale na proizvode kao što je to slučaj u našoj zemlji.

Uzmimo za primer brend Manga koji u centru Frankfurta ima radnju na 4 velika sprata a na poslednjem se nalazi ogroman outlet stvari iz prethodnih sezona. Te stvari nisu stvari koje biste zamislili da se prodaju u outletu, već su to vrlo moderne i kvalitetne stvari koje zapravo možete naći u svim veličinama a ne samo u onim koje se najmanje traže.

Kada bi kod nas postojao neki takav outlet, dobri komadi bi nestali za tili čas jer je ponuda mnogo slabija nego u drugim zemljama a potražnja je velika.

Eto, to je jedno malo objašnjenje zašto je najbolje kupovati u prvom krugu sniženja kod brendova koji su popularni kod nas kao što su Zara, Mango, H&M…

zara snizenje 2019A sada dolazimo do glavnog pitanja:

Kada počinje sniženje jesen/zima 2019 u Zari?

Na početku da napomenemo da niko zapravo ne zna kada sniženje počinje ali možemo doći do zaključaka ako pogledamo prethodne sezone.

Pošto verujemo da smo dobili kredibilitet kod vas jer smo sva prethodna sniženja uspešno predvideli, ovaj put iznosimo svoje mišljenje:

Sniženje u Zari za zimsku sezonu počinje 26. decembra, dan posle katoličkog Božića.

Prethodne 4 zimske sezone, sniženje je počinjalo baš tog datuma, tako da možemo sa velikom sigurnošću da tvrdimo i ove godine isto.

 

Obzirom da sada i kod nas postoji online naručivanje na Zarinom sajtu, bitno je da napomenemo da online sniženje počinje zapravo 1 dan ranije u odnosu na sniženje u radnji. Tako da očekujete da snižene stvari možete pazariti već od 25. decembra od 22 h.

Kako biste bili spremni za sniženja koja dolaze, pročitajte obavezno i jedan od naših najčitanijih postova: Sniženje u Zari: 5 zlatnih pravila za dobar šoping.

https://www.instagram.com/p/B6V-JunJvzk/

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.