Kad počinje zimsko sniženje u Zari 2018? - COCOMINT

Jesen je stigla! Tako da je dobro pitanje, kad počinje čuveno drugo u godini, veliko zimsko sniženje u Zari?

Kao što već znate, Zara ima 2 velika sniženja u toku godine. Prvo je veliko letnje sniženje, koje je počelo 21. juna (uspešno smo predvideli kada će početi sniženje u našem postu Kad počinje letnje sniženje u Zari 2018?)

Drugo je veliko zimsko sniženje koje željno iščekujemo!

Iako Zara ima samo 2 velika sniženja u toku godine verovatno ste primetili da se tokom cele godine različiti komadi prodaju po specijalnoj ceni, koja donekle odgovara ceni na rasprodajama.

Kada počinje sniženje jesen/zima 2018 u Zari?

Opet da napomenemo da niko ne zna kada će rasprodaja početi, datum možemo samo da predvidimo na osnovu prethodnih informacija.

Pa hajde da vidimo kada su zimska sniženja počinjala prethodnih godina i kada je naše predviđanje da će ove godine početi:

snizenje u zari zima 2018

Kao što vidite u tabeli, prethodnh godina rasprodaja je počela odmah posle katoličkog Božića tako da ovde godine očekujemo da sniženja počnu istog datuma kao i prethodne 3 godine, odnosno 26. decembra.

Cene će u prvom krugu pasti za 20 do 50 posto, ali naš savet je da najpoželjnije komade kupite odmah (pogotovu ako su u pitanju čizme i torbice jer one se uvek prve rasprodaju).

Kako biste bili spremni za sniženja koja dolaze, pročitajte obavezno i jedan od naših najčitanijih postova: Sniženje u Zari: 5 zlatnih pravila za dobar šoping.

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.