Kad počinje letnje sniženje u Zari 2018? - COCOMINT

Mesec je jun. To znači da je leto uveliko krenulo i da su nam sniženja preko potrebna.

Pročitajte i Kad počinje zimsko sniženje u Zari 2018?

Svi očekujemo sniženje u Zari jer je njihova prolećna i letnja kolekcija oduševila sve nas koji volimo modu i zato dugo iščekujemo veliko polugodišnje sniženje u Zari.

Kao što već znate, niko ne zna tačan datum kada sniženje u Zari počinje.

Tako da na osnovu prethodnih podataka, možemo da nagađamo datum i da se nadamo da smo pogodili. Nekada sniženja u Zari padaju krajem juna, tako da za sada je naše predviđanje da će i ove godine početi u junu.

Kada počinje sniženje proleće/leto 2018 u Zari?

Na osnovu prethodnih godina možemo da kažemo da će sniženje početi u trećoj nedelji juna. Za ovu 2018. godinu, naše predviđanje je da će sniženje krenuti u četvrtak, 21. juna 2018. godine.

Hajde da pogledamo kalendar prethodnih godina zajedno, pa ćete shvatiti zašto ciljamo baš na ovaj datum:

Kao što smo već pomenuli, ovaj datum je samo naše nagađanje. Tako da ako želite da budete sigurni, trebalo bi da proveravate Zarin sajt svaki dan kako ne biste propustili prvi dan sniženja.

Ono što je izvesno je da bi sniženja očekujemo u periodu od 15. juna do 23. juna.

Cene će u prvom krugu pasti za 20 do 50 posto, ali naš savet je da najpoželjnije komade kupite odmah (pogotovu ako su u pitanju torbice i cipele jer one se uvek prve rasprodaju).

Kako biste bili spremni za sniženja koja dolaze, pročitajte obavezno i jedan od naših najčitanijih postova: Sniženje u Zari: 5 zlatnih pravila za dobar šoping.

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.