Kad počinje letnje sniženje u Zari 2019?

Zara je jedan od brendova koji nema često velika sniženja. Zapravo, postoje samo 2 velika sniženja u toku godine – letnje i zimsko. 

Dobra stvar je da smo se približili velikom letnjem sniženju u junu!

Dakle, kao što već znate, sve stvari iz sadašnje kolekcije se snižavaju za 20 do 75 posto!

Da, zaista možete kupiti fantastične stvari i osvežiti svoj ormar u jednoj kupovini. Definitivno treba biti spreman za ovo sniženje, a kako se pripremiti saznajte na jednom od naših najčitanijih postova: Sniženje u Zari: 5 zlatnih pravila za dobar šoping.

Kada počinje sniženje?

Na osnovu prethodnih godina možemo da kažemo da će sniženje početi u trećoj nedelji juna. Ono što takođe možemo da predvidimo jeste da će sniženje početi ili u petak ili u četvrtak, jer je taj dan bio dan kada je sniženje počinjalo svih prethodnih godina.

Na nekim sajtovima se pominje i 15. jun kao početak sniženja, međutim, naše prognoze ne navode taj datum kao konačni datum za početak sniženja.

Hajde da pogledamo tabelicu iz prethodnih godina:

kad pocinje letnje snizenje u zari

Prošle godine je sniženje počelo u četvrtak 21. juna a naša prognoza je da će ove godine sniženje krenuti u četvrtak 20. juna 2019. godine.

Pošto od ove godine, i nama u Srbiji je dostupno online naručivanje preko Zarinog sajta, zanimljivo je da znate da online sniženje kreće dan ranije, zapravo u 10 uveče, dan pre početka sniženja u radnjama, možete naručiti snižene proizvode preko Zarinog sajta.

Kao što smo već pomenuli, ovaj datum je samo naše nagađanje. Tako da ako želite da budete sigurni, trebalo bi da proveravate Zarin sajt svaki dan kako ne biste propustili prvi dan sniženja.

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.