Ispod sunca 2018: H&M predstavio novu letnju kolekciju za plažu

Posle kraće pauze, nastavljamo da vas izveštavamo o svetu mode u Srbiji. Pošto nam je leto sve bliže, vreme je da razmišljamo gde ćemo se kupati i koje plaže sveta će naša stopala ovog leta gaziti i čiji pesak ćemo voleti.

Leto uvek budi najlepše uspomene, a morate priznati da najviše volimo da se fotkamo na letovanju jer se tada osećamo najopuštenije i najlepše. A pre svakog letovanja je uvek jedan veliki šoping gde nakupujemo toliko divnih stvari da jedva čekamo da ih nosimo i da ih pokažemo svetu.

Naš savet vam je da što se tiče stvari za plažu, od kupaćih kostima, preko lepršavih haljina i marama do peškira, kupite pre nego što krene letnja sezona jer tada već najbolji komadi nisu više dostupni.

Već sada devojke kreću u potragu za najlepšim kupaćim kostimima tako da nemojte da gubite vreme i čekate poslednji trenutak za kupovinu.

H&M je ove godine izbacio vrlo primamljivu ponudu letnjih stvari. I stalno dopunjuju kolekciju novim modelima.

Vrlo su nam se dopale stvari u novoj kolekciji za plažu, pogledajte šta smo izdvojili na našoj šoping listi, naših top 10 komada su:

#1 H&M duga bluza (1.699 RSD, link ovde)

#2 H&M šešir (1.199 RSD, link ovde)

#3 H&M torba (2.199 RSD, link ovde)

#4 H&M sandale (1.999 RSD, link ovde)

#5 H&M haljina (2.199 RSD, link ovde)

#6 H&M naočare (1.199 RSD, link ovde)

#7 H&M šorts (3.199 RSD, link ovde)

#8 H&M minđuše (1.199 RSD, link ovde)

#9 H&M bluza (2.199 RSD, link ovde)

#10 H&M suknja (4.499 RSD, link ovde)

Ovih 10 komada su naši gulity pleasures za ovo leto. Ukoliko želite da osetite malo morske atmosfere, pogledajte video kojim je H&M predstavio novu letnju kolekciju za plažu Ispod sunca:

 

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]