H&M je dobio online poručivanje za Srbiju

H&M je dobio online poručivanje za Srbiju

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion

Dugo smo čekali, ali konačno je stigao trenutak – švedski brend H&M lansirao je online prodavnicu za tržište Srbije!

Sada svako u Srbiji, bez obzira iz kojeg grada dolazi, može da naruči svoje omiljene proizvode H&M-a, direktno sa svog kompjutera ili mobilnog telefona.

Online prodavnica je dostupna na sajtu hm.com, gde možete pronaći aktuelne kolekcije, modne dodatke, odeću za bebe i decu, kao i sniženja i posebne ponude.

Ono što je interesantno jeste činjenica da su sada dostupni i proizvodi iz linije H&M Home, što znači da možete da poručujete stvari za dekoraciju i opremanje vašeg doma, stvari koje nisu dostupne ni u jednoj radnji H&M-a u Srbiji. Kolekcija za uređenje doma je dostupna samo putem online prodavnice.

Još jedna važna stvar koja se odnosi na online kupovinu je da poštarina za sve pošiljke iznosi 490 RSD, bez obzira na iznos vaše kupovine. I još jedna važna stvar, ukoliko se proizvod ne svidi ili ne odgovara, moguće ga je vratiti putem kurirske službe, nemojte nositi stvari direktno u radnju.

Postoji i nešto što se zove program H&M member. To je program lojalnosti koji vam omogućava da ostvarite popuste i druge prednosti kupujući putem online prodavnice. Registrujte se i uživajte u beneficijama programa.

Ukratko, sada možete da se opustite na svom kauču, naručite svoje omiljene proizvode H&M-a ili H&M Home, uz poštarinu koja iznosi 490 RSD za sve pošiljke, i vratiti ih ukoliko ne budu zadovoljavajući putem kurirske službe, i uživajte u njima u svom gradu u Srbiji.

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion