7 haljina za jesen: Mango ima divnu kolekciju! (slike, cene)

Mango ove sezone ima sjajnu kolekciju haljina za jesen. Mi smo prosto oduševljeni krojevima i materijalima. Mango je prešao dosta veliki put u poslednjih par godina a sada je definitivno stigao u sam vrh prefinjene mode.

Zara i Mango zaista prednjače sa modernim krojevima. Trend koji se izdvaja ove sezone u kategoriji haljina jeste košulja-haljina. Dakle one haljine koje se kopčaju duž sredine kao da su duge košulje. Te haljine odlično idu uz duge čizme tako da su savršene za jesenje dane.

Pazite sada, veliki broj haljina a samo ove su se našle u naših top 7. Nismo birali nasumično već postoje razlozi za odabir baš ovih haljina.

Pogledajte zašto su baš ove na našem sajtu:

#1 Sako-haljina u crnoj boji (5.490 RSD, link ovde)

Prvo, svaka devojka mora imati jednu sako-haljinu. One su ušle u modu pre par sezona i još uvek su tu. Kroj nije uvek dobar kod ovih modela zato se i jesmo oduševili ovim krojem kada smo ga videli na sajtu Manga. Materijal je high-end i crna boja (koja može biti loša ako je kvalitet materijala loš, međutim ovde to nije slučaj) je odlična za kombinovanje sa crvenim karminom i zlatnim nakitom. Odnos cene i kvaliteta je u balansu, zato se ova haljina našla na našoj listi za kupovinu.

crna sako haljina

#2 Kratka cvetna haljina (4.990 RSD, link ovde)

Od crne haljine koju smo videli gore, idemo ka jednoj koju možete nositi bez problema u toku dana jer je cvetnog dezena. Uz ovu haljinu možete nositi kratke ili duge čizmice ali i bele patike. Haljina ima moderan dizajn što se ogleda u puf rukavima i preklopu. Haljina zbog koje ćete non stop dobijati komplimente. Haljina u koju vredi investirati ove jeseni.

cvetna haljina za jesen

#3 Kratka haljina u snake print-u (3.990 RSD, link ovde)

Evo jedne haljine koju možete nositi u večernji izlazak u grad ali možete je transformisati i u dnevnu haljinu ako ispod nje obučete usku belu rolku i nosite je sa belim patikama i kaputićem ili teksas jaknom. Ova haljina ima sjajni print poput zmijske kože i to je ono što ovu haljinu čini tako posebnom. Definitivno ćete biti fashion devojka sa ovakvom haljinom. Pazite samo, ovakve haljine imaju tendenciju da uplaše devojke na prvi pogled, ali pobedite nedoumice i ponesite je sa sobom u kabinu za presvlačenje i kada je obučete, onda većajte da li je vredna da krene sa vama kući.

kratka haljina zmijska

#4 Košulja-haljina u beloj boji (7.990 RSD, link ovde)

Evo jedne haljine koju biste možda odmah preskočile kada biste je videle na ofingeru. Međutim, samo iskusne devojke znaju da jedna ovakva haljina zlata vredi. Naime, ovo je primer one haljine koju viđate na drugim ženama i divite im se a zapravo kada se šetate pored rafova vi i ne primećujete ovakvu haljinu. Ona dobija WOW efekat kada je žena obuče.

kosulja haljina bela

#5 Leopard košulja haljina (5.490 RSD, link ovde)

Za ovu haljinu imamo sjajnu preporuku. Nosite je sa running patikama u bilo kojoj boji. Nama se posebno dopada kombinacija ove haljine sa patikama u nekoj funky boji, recimo u svetloj zelenoj. Inače, haljina je divne satenske strukture što se ne vidi najbolje na slikama sa sajta.

#6 Cvetna haljina (7.990 RSD, link ovde)

Opet haljina koja na slici ne deluje mnogo posebna. Međutim, kada je obučete, dolazi do veličanstvene transformacije. Pa, razmislite samo, koliko uopšte devojaka na ulici viđate sa ovakvim haljinama? Malo ili nimalo. Farmerke i jakna je outfit u 90% slučajeva. Nađite se u onih 10%.

cvetna haljina jesen

#7 Kožna kratka haljna (5.490 RSD, link ovde)

Ako nas pratite na Instagramu onda znate koliko stvari od eko kože smo vam već preporučili da kupite. Mnogo. Svi komadi ove sezone od eko kože su zaista izuzetni, a ova haljina je prava poslastica. Bićete vrlo stajliš, a naša preporuka je kao što ćete i pretpostaviti već – crveni karmin i zlatni nakit.

kratka kozna haljina

Da li vam se dopada naš spisak haljina za jesen?

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.