Ovo je Fejsbuk grupa u kojoj se žene savetuju oko mode i lepote

Ovo je nešto što je ženama u Srbiji bilo potrebno, pogotovu sada kada dosta stvari naručujemo online pa nemamo mogućnost da tu stvar vidimo i uživo. Tada nam je savet nekoga ko već ima tu stvar od velikog značaja.

COCOMINT Zajednica je grupa na Fejsbuku koju je otvorio stilski i šoping portal COCOMINT kako bi na jednom mestu okupio žene iz Srbije sa ciljem da se svi međusobno savetujemo oko kupovine odeće, kozmetike i aparata ze lepotu.

Vrlo često nam pišete svoja loša ili dobra iskustva koja ste iskusili prilikom kupovine, sada ćete imati i posebnu platformu gde ćete moći odmah da odete i da ocenite neki proizvod ili da ostavite svoje mišljenje.

Na ovaj način ćete takođe moći da pitate zajednicu gde kupiti određeni komad odeće koji dugo tražite a devojke su pozvane da vam daju savete.

Kupili ste novu presu za kosu ali vam se ne dopada rezultat? Podelite to sa svojom zajednicom u ovoj grupi.

Ne znate kako da vratite stvar koju ste poručili preko Zare? Odgovor potražite u ovoj grupi.

Samopromocija i reklamiranje svog brenda ili brenda od prijatelja ili rođaka nije moguća već su dozvoljene samo iskrene preporuke i razmena iskustava.

Nadamo se da će naša zajednica sjajnih žena u ovoj grupi samo više rasti vremenom.

Kako biste ušli u grupu, pretražite na Fejbuku ime grupe: COCOMINT Zajednica – iskustva, saveti, preporuke ili kliknite na dugme ispod kako biste otvorili link ka Fejsbuk grupi:

[thb_image image=”12390″ img_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgroups%2Fcocomintzajednica%2F”]