Ove farmerice su hit proleća, evo načina kako da ih nosite (slike)

Vrećaste farmerice su od ove sezone počele da budu trending. Moramo da priznamo da se još uvek nisu u potpunosti raširile kao trend i da ćete ih u Srbiji vrlo teško videti na ulicama.

Međutim, modni blogeri polako prisvajaju ovaj trend tako da možete očekivati da će uskoro zavladati i na ulicama kod nas.

Zašto baš vrećaste farmerice, zar uske nisu bolje?

Ovo je pitanje koje je i nas mučilo. Nismo verovali da će ovakve farmerice doći u ormare žena, ali istina je. Žene žele da se osećaju prijatno, blogerke kažu da ih ovakve farmerice podsećaju na tinejdžerske dane i da se u njima osećaju sasvim prijatno.

Zapravo, ove farmerice su postale popularne upravo jer vas teraju da imate neki lični pečat. Obzirom da je kroj farmerica takav da izgleda opušteno, ostatak outfita mora da bude tip-top, kao i vaša frizura i šminka, kako biste dobili jedan stajliš outfit. Nikako nemojte nositi ovakve farmerice, ako vežete kosu u punđu, izađete bez šminke i navučete prve patike koje vam se nađu pod rukom. Jednostavno, ove farmerice zahtevaju veću pažnju.

Brendovi su pripremili svoje modele vrećastih farmerica i one izgledaju ovako:

4. Farmerice vrećaste (Zara, 3.290 RSD, link ovde)

farmerice prolece 2020

Međutim, mi želimo da što pre pređemo na deo stilizovanja.

I ono čuveno pitanje: KAKO MOGU DA NOSIM OVE FARMERICE?

Kao što ćete i videti na slikama ispod, ove farmerice se nose podvijene. Uz njih najčešće se nose salonke pa onda patike a zatim i čizme martinke.

Gornji delovi mogu biti uski topovi, džemperi, košulje, obične T-shirt majice, oversized blejzeri, zapravo ne postoji određeno pravilo.

Pogledajte slike koje su zapalile Instagram stilskom bombom i procenite sami da li su ove farmerice nešto što biste volele i vi da nosite.

https://www.instagram.com/p/B8_q_CJA-YE/

https://www.instagram.com/p/B9AWtStnrKP/

https://www.instagram.com/p/B83rJvHoa3Z/

cocomint

https://www.instagram.com/p/B5nhp4Agim3/

https://www.instagram.com/p/B5ac2pKJlLr/

https://www.instagram.com/p/B9AUeLGFVpI/

https://www.instagram.com/p/B7lf2lQAdgd/

https://www.instagram.com/p/B4aRgFtCE8O/

https://www.instagram.com/p/B7tUuQDgy-2/

https://www.instagram.com/p/B78Pz6VpKH0/

https://www.instagram.com/p/B7L0-yMgZea/

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

https://www.instagram.com/p/B88TeKVJ_-8/

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.