Emili Ratajkovski se udala! Za svoje venčanje bira odelo iz Zare (slike)

Emili Ratajkovski se udala! Za svoje venčanje bira odelo iz Zare (slike)

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion

Emili Ratajkovski (26) je otkrila šokantne vesti svojim fanovima u petak serijom fotografija na Instagram story-ju gde je ispisala da se udala: So. I have a surprise. I got married today. 

💫

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emili je pozirala na slikama sa svojim mužem, a javnost je tek odnedavno spekulisala da li su njih dvoje u vezi. Njeni fanovi nisu ni pretpostavljali da će venčanja uskoro biti!

Malobrojni gosti su bili na ovoj ceremoniji, ali počasni gost je bio njen pas, kao što ćete i videti na slici ispod.

Sebastijan Ber, njen dečko od nekoliko nedelja a sada novopečeni muž, je producent i glumac. Zajedno su prvi put viđeni na Dan zaljubljenih, a nedavno se govorilo o tome da se glumica iselila iz stana svog bivšeg dečka.

Njihovo građansko venčanje je bilo vrlo skromno, održano je u zgradi opštine grada Njujorka, a Emili je odabrala da se uda u Zarinom odelu u boji senfa stilizujući ga sa crnim šeširom i crnim velom preko lica. Za obuću bira jednostavne crne sandale.

Pogledajte na kraju posta cenu i link ka ovom outfitu koji možete kupiti i u Srbiji:

Emili Ratajkovski defintivno prati trendove i jeste jedna od devojaka koje modni časopisi obožavaju i rado uvršćavaju u najstilizovanije.

Stoga, nije ni čudo što za svoje venčanje bira jedan od najpopularnijih Zarinih trendova za novu sezonu.

Zara  je u novoj sezoni za proleće 2018 predstavila celu novu kolekciju posevćenu ženskim odelima. Dizajneri su rešili da povrate sjaj ovom trendu a tome definitivno doprinose i svetski influenseri koji su rado prihvatili ovaj trend.

Odelo koje je Emili nosila za svoje venčanje možete kupiti u Srbiji, prodaje se odvojeno – pantalone i blejzer, pogledajte cene:

#1 Zara pantalone (4.990 RSD, link ovde)

#2 Zara blejzer (8.990 RSD, link ovde)

#3 Zara sandale (3.990 RSD, link ovde)

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion