Emili Ratajkovski se udala! Za svoje venčanje bira odelo iz Zare (slike)

Emili Ratajkovski (26) je otkrila šokantne vesti svojim fanovima u petak serijom fotografija na Instagram story-ju gde je ispisala da se udala: So. I have a surprise. I got married today. 

https://www.instagram.com/p/Bfl6Qz0F78b/?taken-by=emrata

Emili je pozirala na slikama sa svojim mužem, a javnost je tek odnedavno spekulisala da li su njih dvoje u vezi. Njeni fanovi nisu ni pretpostavljali da će venčanja uskoro biti!

Malobrojni gosti su bili na ovoj ceremoniji, ali počasni gost je bio njen pas, kao što ćete i videti na slici ispod.

Sebastijan Ber, njen dečko od nekoliko nedelja a sada novopečeni muž, je producent i glumac. Zajedno su prvi put viđeni na Dan zaljubljenih, a nedavno se govorilo o tome da se glumica iselila iz stana svog bivšeg dečka.

Njihovo građansko venčanje je bilo vrlo skromno, održano je u zgradi opštine grada Njujorka, a Emili je odabrala da se uda u Zarinom odelu u boji senfa stilizujući ga sa crnim šeširom i crnim velom preko lica. Za obuću bira jednostavne crne sandale.

Pogledajte na kraju posta cenu i link ka ovom outfitu koji možete kupiti i u Srbiji:

Emili Ratajkovski defintivno prati trendove i jeste jedna od devojaka koje modni časopisi obožavaju i rado uvršćavaju u najstilizovanije.

Stoga, nije ni čudo što za svoje venčanje bira jedan od najpopularnijih Zarinih trendova za novu sezonu.

Zara  je u novoj sezoni za proleće 2018 predstavila celu novu kolekciju posevćenu ženskim odelima. Dizajneri su rešili da povrate sjaj ovom trendu a tome definitivno doprinose i svetski influenseri koji su rado prihvatili ovaj trend.

Odelo koje je Emili nosila za svoje venčanje možete kupiti u Srbiji, prodaje se odvojeno – pantalone i blejzer, pogledajte cene:

#1 Zara pantalone (4.990 RSD, link ovde)

#2 Zara blejzer (8.990 RSD, link ovde)

#3 Zara sandale (3.990 RSD, link ovde)

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]