Emili Ratajkovski za svoj 27. rođendan bira obuću koju vi sigurno ne biste!

Emili Ratajkovski, otkako se pojavila u spotu muzičkog hita Blurs, ne prestaje da pravi pometnju na društvenim mrežama. Ljudi širom sveta su zadivljeni njenom pojavom. Nedavno je Emili izbacila i svoju liniju kupaćih kostima Inamorata, koju možete pogledati na njenom sajtu, link ovde.

Njene fanove je šokirala i svojom iznenadnom udajom za glumca Sebastijana Bera. O njihovom venčanju možete pročitati i u našem postu ovde.

7. juna je Emili napunila 27 godina i rođendan je proslavila sa svojim najbližim prijateljima. Na Instagramu je podelila sa fanovima sliku sa prijateljicom koja je u Njujork doletala čak iz Sidneja kako bi bila sa njom.

https://www.instagram.com/p/Bjxz1HojNdq/?taken-by=emrata

Poznati modni časopis Vogue je preneo divljenje prema outfitu koji je Emili nosila za svoj rođendan. Radi se o prozirnom kombinezonu ispod kojeg je nosila vrlo trending komad u svetu modu – granny pants, odnosno donji veš dubokog struka.

Ono što je nas iznenadilo jeste izbor obuće – navikli smo da zvezde viđamo na štiklama ali je Emili ovog puta izabrala jednostavne bele Nike patike.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.