Dugi kaputi u 11 različitih boja - COCOMINT

Ove sezone kupujemo sve što je oversized. Tako i kapute. Ovi kaputi su postali pravi trend i izgledaju fenomenalno. Ne samo da su moderni već nas i greju do člankova. A u njima se osećamo zaštićeno, ušuškano i stylish & cool.

Možete ih nositi u svim bojama, nema restrikcija i zabrana. Sve pašu vrlo dobro a ako ste u nedoumici mi vam dajemo 11 boja da vam malo olakšamo izbor. To su:

1. Veličanstvena crna

Nije bezrazložno na prvom mestu. Dugi crni kaput je simbol elegancije i nezaobilazan je komad u ormaru za svaku sezonu jesen/zima.

2. Camel boja forever

Ako neku boju volimo da kombinujemo to je camel. Prosto ide uz sve, bilo da nosimo džins i patike ili haljinu i štikle, camel kaput se prilagođava nama i zato ga toliko volimo.

3. Zimskosiva boja

grey-color-outfits-for-cold-weather-44-700x1050

Ovu boju nazivamo zimskosivom jer kad zimi pogledamo u ormar, ova boja nekako najviše dominira. Volimo da je kombinujemo i sa sivama u tamnijim nijansama kao što vidimo u ovoj kombinaciji: dugi sivi kaput + tamnosivi šal.

4. Vatrena crvena

5-wool-coat-with-sporty-chic-outfit

Odmah nam je toplije kad ugledamo ovu boju. Vatrena crvena nije uobičajna boja koju biramo za kaput, ali ako imate prilike da je izaberete, nemojte odmah da je odbacite jer izgleda vrlo stylish i definitivno nas čini da se osećemo samouvereno & cool.

5. Kraljevskoplava boja

Zaljubljeni smo u spoj kraljevskoplave i crne boje. Crna rolka + kožna crna suknja + duge crne čizme + dugi plavi kaput čine top kombinaciju za jedan jesenji ili zimski dan.

6. Druga crna: teget boja

tumblr_ny17bs25ln1rtopfro1_1280

Ako imate teget kaput, probajte da ga iskombinujete sa crvenom i belom bojom. Te tri boje zajedno čini savršen spoj i podsećaju nas na more, morski duh, putovanje brodom i sunčane dane čak i na hladnim jesenjim i zimskim temperaturama.

7. Žuta boja, boja senfa

maxi-coat-outfits-15-640x917

Ova boja je vesnik jeseni. Volimo, ma obožavamo da je kombinujemo sa svim jesenjim bojama koje već imamo u oramru: crnom, sivom, burgundi, belom, braon, bež, itd. Kaput u boji senfa je ovde u savršenoj kombinaciji sa crnim čizmama sa drvenom štiklom.

8. Zimska boja: bela boja

street-style-december-2015-68

Možda je ovo jedina boja koja je prava zimska. Ali, iz nekog razloga nemamo puno belih stvari u ormaru zimi. Međutim, kada vidimo kako odlično ide uz burgundi cipele i torbu, razmislićemo da je uključimo u naše nove outfite.

8. Pastelnoroze kaput

outfit-pink-coat-sneaker-casual-look-gucci-bag-dionysus-fashionblogger

Ako se danas prošetate gradom, koliko ćete pastelnoroze kaputića videti? Hm, pa vrlo malo ili čak nijedan. Eto prilike i ideje kako da se izdvojite. Izgleda potpuno chic i u kombnaciji se ripped crnim farmerkama i patikama učiniće da se osećate opušteno, cool i moderno.

9. Kaput boje vina

maxi-coat-outfits-22-640x961

Dugi kaput još jednom u kombinaciji sa ripped džinsom i patikama a ovaj put u boji vina. Ova boja je savršena da se osećate elegantno i stylish šta god da izaberete da obučete taj dan. Pravi life-saver.

10. Zelenomaslinasta boja

maxi-coat-outfits-30-640x960

Military stil nas prati i ove sezone. Volimo da ga kombinujemo sa crnom bojom a posebno sa all in black kombinacijama. Ovaj dugi zeleni kaput nije uobičajna kombinacija ali smo je ipak izabrali zbog njegove savršene ukopivosti sa bezvremenom crnom bojom.