Trend za sezonu 2020: duge šiške i pokupljena kosa - COCOMINT

Trend za sezonu 2020: duge šiške i pokupljena kosa

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion

Šiške se ponovo vraćaju u modu! Ukoliko tražite način da promeniti stil frizure a niste fan farbanja, ili jednostavno ne želite da menjate svoju boju kose – naš predlog je da probate šiške!

Danas vam predstavljamo frizuru koja je vrlo laka za pravljenje, a vrlo je stajliš.

U pitanju je rep ili visoka punđa sa dugim šiškama.

Modne blogerke su počele da promovišu ovu frizuru i nama se vrlo sviđa kako izgleda. Šiške nakon pranja morate stilizovati feniranjem, presom ili figarom kako biste postigli zaglađen i uredan izgled. Ostatak kose pokupite ležerno u punđu ili rep i bićete spremni vrlo brzo.

Pogledajte neke od frizura koje su nam se svidele:

View this post on Instagram

Kombinezon iz storija za koji svi pitate jeste delo ruskog brenda @namelazz iz Moskve. Već smo pisali više puta o ruskoj modi, razlikuje se od zapadne, imaju dosta brendova koji se izdvajaju po jednostavnim krojevima ali vrlo kvalitetnim materijalima. I znate šta još? Mi stalno govorimo da je u Srbiji vrlo slab izbor odeće i pritom je poprilično skupo. Evo odmah i dokaza za to. Cena ovog kombinezona je 8900 ruskih rublji što je tačno 13.472 dinara. Za ovakav kroj i materijal, navikli smo na više cene. Dosta faktora utiče na cenu kod nas, počevši od cene materijala u Srbiji, nisu u svim slučajevima brendovi krivi, ali to je već druga tema. Ako planirate da idete u Moskvu, ponesite obavezno novce za šoping. #feelingfashion

A post shared by COCOMINT Media (@cocomint.rs) on

Da li ste spremni za promenu u ovoj 2020. godini?

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.

osnovni stilski vodic za sve zene feeling fashion