Divlji print u trendu: leopard - COCOMINT

Kaže se da je ovaj print samo za hrabre jer se teško kombinuje. Međutim, mi se ne slažemo. Leopard print možete vrlo lako kombinovati sa stvarima koje već posedujete u ormaru. On je divlji, egzotičan i nesvakidašnji. Odavno je najtrendi među animal print-ovima, a kad kažemo odavno, mislimo – baaaš odavno. Još od pećinskih dana. A danas je simbol modernosti i važi za fashion statement.

Koji komadi mogu biti sa leopard printom na sebi? Nema pravila, nose se topovi, košulje, džemperi, jaknice, bunde, trenerke, helanke, pantalone, suknje, haljine, patike, itd.

Pogledajte koje komade smo mi izabrali kao Top 5 komada koje možete nositi u leopard printu:

1. Leopard print kaput

gmg-fall-picks-nordstrom-1000358

animal1

 

2. Leopard print džemper

2-leopard-sweater-with-trousers

top-and-jeans

double_denim-sandro_paris-leopard_jumper-sneakers-vintage_levis-cropped_trousers-outfit-street_style-10

 

3. Leopard print torba

clare-v-fanny-pack-jaguar-leopard-cheetah-4

img_1161

dsc_7760-copy

4. Leopard print haljinanu

 

0r2a0566

 

5. Leopard print obućaonh71

 

leopard-coach-booties-5

 

Ukoliko vam se svideo ovaj print na odeći, mi smo izabrali 12 šik komada sa leopard printom koje možete kupiti već danas u shopping centrima. Skrolujte na dole da pogledate najtrendi komade sezone:

1. Teddy bear kaput  (Zara, link ovde)zara12. Ešarpa (Mango, link ovde)mango33. Haljina sa čipkom (Zara, link ovde)zara24. Duga suknja na falte (Bershka, link ovde)5. Crna torbica sa leopard detaljom (Parfois, link ovde)parfois26. Haljina sa karnerima na rukavima (Zara, link ovde)zara47. Torba sa bordo leopard printom (Mango, link ovde)mango28. Korset haljina (H&M, link ovde)mango4

9. Mini torbica (Zara, link ovde)zara610. Baletanke na vezivanje (Zara, link ovde)zara711. Džemper sa leopard printom (Zara, link ovde)animal812. Ručni sat (Parfois, link ovde)parfois1